Tak jest o czym wspomniałem niskie tony są nieco lepsze na skórce bo jest lepsza izolacja ale jak kupilem welurowe to do eko skóry już nie wrócę, dużej różnicy nie ma, przyzwyczaiłem się po jednym dniu
@Send1N @Miczi_82
A to nie jest tak, że pomijając zupełnie wygodę, te skórzane/eko lepiej oddają niskie tony od welurowych/materiałowych? Co np. w filmach czy grach może mieć znaczenie?
Niekoniecznie po usterkach. Część z nich bierze się z zakończonych leasingów, gdzie firmy masowo je zwracają. Sądzę, że dysk odnowiony przez producenta wcale nie musi być takim fatalnym rozwiązaniem.
Innym oczywiście tematem jest pochodzenie dysków sprzedawanych na Allegro.
Tak sobie z połowę posłuchałem tego godzinnego podcastu i w skrócie to wiedzą, że zawalili, nie spodziewali się tak słabych recenzji ale nie zwalają na recenzentów winy, sam procek jest dobry jeśli chodzi o hardware ale mają trochę rzeczy do poprawy jeśli chodzi o software i na końcu listopada/początku grudnia będzie fix i wytłumaczą dokładnie co poszło nie tak krok po kroku. No i performance ma się zgadzać z ich slajdami czyli na poziomie 14900.
Rekomendowane odpowiedzi