RTX4090 358 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia https://wccftech.com/microsoft-directx-neural-rendering-ai-focused-graphics-nvidia-rtx-50-tensor-core-gpus/ Znowu spisek M$ i NV przeciwko AMD
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 6 godzin temu, Vulc napisał(a): Ciekawe co tam słychać w wątk... 14k za 5090 jeszcze jako tako zrozumiem ale 8k za 5080? Mother of god. Dobra, dajcie tego 4090 za 5k z OLX'a i spadam. Za 3,5K. 1
Gret 557 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Ostatnie GTA miało premierę 12 lat temu, radze rozejrzeć się dookoła i uświadomić sobie jak bardzo się świat zmienił. A w raz z nim zmieni się GTA, wręcz nierozsądnym jest myśleć inaczej. Współczuje każdemu kto czeka na GTA 6 bo to może być zawód przy którym CP2077 to małe piwo, kawka do rogalika lub bułeczki Ale może, może... chociaż optymalizacja będzie spoko Cyberpunk był zawodem? Tylko technicznym i to na premierę. GTA 6 pewnie pójdzie z biegiem czasu i pokaże jak to się powinno robić, po za FromSoftware ufam w sumie jeszcze Rockstarowi jeśli idzie o gry.
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 20 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Proshop nie ma też w zwyczaju chorego windowania cen. Ja będę polował przede wszystkim na no i dk. Co to no?
Godlike 880 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 33 minuty temu, NoviAMG napisał(a): Obserwuj na proshop.pl, zapewne też wrzucą do zakupu nowe gpu. Ps najtansza 5080 na proshopie.dk wychodzi 5250zł, więc nie tak tragicznie Za to na proshop Finlandia i proshop Dania ceny tej samej karty sa juz różne sprawdzałem tego gigusa aurous czy jak mu tam.
Radio Tirana 1 043 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 20 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Proshop nie ma też w zwyczaju chorego windowania cen. Ja będę polował przede wszystkim na no i dk. Żebyś się nie zdziwił. W przeszłości lubili dokładać Polakom dodatkową marżę wykraczającą poza różnicę w stawce VAT.
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) @Umpero chodziło mi o lokalizacje. Dk - Dania, No - Norwegia @Radio Tirana nie wiedziałem tego. Z polską stroną nie mam doświadczeń bo chyba nigdy nic tam nie kupiłem Edytowane 13 Stycznia przez Fenrir_14
Kadajo 7 411 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Na tym zdjeciu, za przeproszeniem gówno widać To już tutaj więcej można zobaczyć.
Radio Tirana 1 043 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Nie ma nic gorszego niż port zasilania obudowany plastikiem. W Asusie i Zotaku musiałem użyć wykałaczki żeby zwolnić blokadę wtyczki 16 pin. Palca się tam nie dało włożyć.
Kadajo 7 411 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia W moim RTX 4070 Ti nie ma z tym najmniejszego problemu. Pomimo że zdjęcia sugerują coś innego.
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 34 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): @Umpero chodziło mi o lokalizacje. Dk - Dania, No - Norwegia Ale na duńskiej stronie proshopa w polu "Land" nie ma możliwości wyboru Polski. To jak chcesz stamtąd zamówić?
JDM 40 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 21 minut temu, Raider napisał(a): kurcze troche oszukany ten tuf 5080 finy gdzieś tam są ale głęboko W 40xx też był ''oszukany'' - mały radiator i kupa miejsca, a w testach był bdb, a taki 4080 Super TUF OC w trybie quiet jest na poziomie Strix-a, czyli drugie miejsce temp/hałas spośród wszystkich kart i to na poziomie 28.4 dBA@68 stopni.
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @Umpero Wiem, zamawiam pod tamtejsze adresy 👍
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia @Fenrir_14 przez jakiegoś pośrednika czy masz znajomych tam?
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Nie no mam tam zameldowanie normalnie.
lukadd 2 913 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Ostatnie GTA miało premierę 12 lat temu, radze rozejrzeć się dookoła i uświadomić sobie jak bardzo się świat zmienił. A w raz z nim zmieni się GTA, wręcz nierozsądnym jest myśleć inaczej. Współczuje każdemu kto czeka na GTA 6 bo to może być zawód przy którym CP2077 to małe piwo, kawka do rogalika lub bułeczki Ale może, może... chociaż optymalizacja będzie spoko Zobaczymy. RDR2 był kozak
Umpero 979 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 7 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Nie no mam tam zameldowanie normalnie. To z dostępnością możesz spać spokojnie
kendo999 99 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) oj drogie bedą te 5090 morele wyceniło asusa 4090 na ponad 14 k wiadomo 5090 bedą droższe https://www.morele.net/karta-graficzna-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4090-og-oc-24gb-gddr6x-tuf-rtx4090-o24g-og-gaming-13020121/ taka jest strategia zarobku u nasz w polsce Edytowane 13 Stycznia przez kendo999
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 11 minut temu, Umpero napisał(a): To z dostępnością możesz spać spokojnie Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Przy poprzedniej generacji na premierę rzutem na taśmę wpadł TUF OC. Obawiam się że łatwo nie będzie 🤬
ryba 1 246 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 2 godziny temu, Fenrir_14 napisał(a): @Pizza_Man pewnie będzie jak piszesz jednak kompletnie mnie to nie rusza, nie dotyczy mnie to, mam inne zainteresowania po prostu. Czekam na nowe ambitne projekty - głównie z dalekiego wschodu 👍 jak i kilka innych mających w poważaniu poprawność polityczną i obecne trendy. Rockstar bogaty, dadzą sobie radę haha. 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Ostatnie GTA miało premierę 12 lat temu, radze rozejrzeć się dookoła i uświadomić sobie jak bardzo się świat zmienił. A w raz z nim zmieni się GTA, wręcz nierozsądnym jest myśleć inaczej. Współczuje każdemu kto czeka na GTA 6 bo to może być zawód przy którym CP2077 to małe piwo, kawka do rogalika lub bułeczki Ale może, może... chociaż optymalizacja będzie spoko Lepiej czekac na GTA upieczone z DEI, niz liczyc na RTX5090 za 10k na premiere 1 1
Zachy 586 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia To z ponad 10k za 5090 to wiecej niz 'raczej pewne'. Trzeba szykowac 12-14k...
Pawlos 69 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Co tak słabo ? Przygotujcie się na 16 k i będzie git
raul_ole 155 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 5200 PLN wg NVIDIA za 5080 zobaczymy jakie będą pierwsze ceny w sklepach, patrząc pod kątem 5070 ti
Alonzo 40 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 2 godziny temu, dan254 napisał(a): Drogo na tym caseking 🙂 https://www.caseking.de/search?q=rtx+5080&search-button=&lang=de_DE Jeszcze ze dwie generacje od Jensena i takie ceny staną się normą
ibizpl 175 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 1 godzinę temu, Raider napisał(a): kurcze troche oszukany ten tuf 5080 finy gdzieś tam są ale głęboko Te TUFY to zawsze takie pustostany miały? Wygląda jakby im się nie chciało i walnęli obudowę z 5090 i ...uj bo tak taniej, przy karcie za 1K$. Nawet jak tam w środku jest parę finów to wygląda to tragicznie na maxa. W serii 4 też taką kichę odwalili?
Rekomendowane odpowiedzi