Kadajo 7 420 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): Było ? Zaspałem ? https://wccftech.com/nvidia-confirms-rtx-50-gaming-gpus-native-non-dlss-rt-uplifts-rtx-5090-5080-15-faster-than-4090-4080-5070-ti-5070-20-faster-than-4070-ti-4070/ Było, było Skoro Moore's Law is dead to jakie my mamy teraz przyjmować "ok" wzrosty z generacji na generacje ? Bo jak tak czytam ze dla kogoś 15% więcej w rastrze jest ok to się zastanawiam czy to bot czy on nie wie o co chodzi. @sideband @SebastianFM @lukadd @Element Wojny @Phoenix. @VRman
tomek25 52 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 9 minut temu, leven napisał(a): Widzę, że masz tą suszarkę od Zotaka 3060ti TE Mam identyczna kartę i czekam na 5060ti 16GB W lato coś się powinno pojawić z tej serii. Po UV jest cicho i chłodno 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Było, było Skoro Moore's Law is dead to jakie my mamy teraz przyjmować "ok" wzrosty z generacji na generacje ? Bo jak tak czytam ze dla kogoś 15% więcej w rastrze jest ok to się zastanawiam czy to bot czy on nie wie o co chodzi. @sideband @SebastianFM @lukadd @Element Wojny @Phoenix. @VRman Wyzej dalem wynik z testu jak cos z cyberka, kots ma 4090 to porowna ale na moje 5-6fps wiecej.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Może jakiś tępy jestem, ale jak z tego obliczyć ilość fpsów? 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Teraz, Raider napisał(a): jak oni w indiana jones osiągneli więcej fps ? przecież z rt tam jest 3fpsy to nagle magicznie 6 jest z 15% upliftem w raster ? Tak ooo sobie napisali bo moga
Kadajo 7 420 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Może jakiś tępy jestem, ale jak z tego obliczyć ilość fpsów? NA oko
Element Wojny 4 776 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): NA oko Rozumiem, czyli coś pomiędzy 30 a 240. Może cenę też im zaproponuję na oko? 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Bozek Intel ostatnio cos upadal, teraz upadla nvidia. Niektorym teraz sie swiat zawali 1
z1k 43 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia bardziej bym powiedział, że nvidia pokazuję gdzie ma gejmerów
galakty 3 341 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia O tak, bo AMD lubi gamerów, poczekaj jak Ci wydadzą średnią półkę z poborem wysokiej NV
lukadd 2 915 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 25 minut temu, Kadajo napisał(a): Serio ? Serio. Tylko, że niestety tylko w nielicznych grach zmiany w architekturze pokazywały potencjał. 1
RTX4090 358 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Już wcześniej to pisałem - nowe rdzenie RT dostały ulepszenia do wykorzystania w MegaGeometry. Tutaj największego boosta się spodziewam - za parę dni dostaniemy wyniki z Alana 2 z tym bajerem.
Kadajo 7 420 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Dobrze ze chociaż już sobie można poczytać o tej nowej archi. Fajny techno bełkot
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Udało mi się skontaktować z Nvidią, Poland strong 1
Kadajo 7 420 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Teraz, RTX4090 napisał(a): Już wcześniej to pisałem - nowe rdzenie RT dostały ulepszenia do wykorzystania w MegaGeometry. Tutaj największego boosta się spodziewam - za parę dni dostaniemy wyniki z Alana 2 z tym bajerem. Ale to do czego przyrównasz jak ADA jeszcze tego nie ma.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Teraz, Tester Wrażeń napisał(a): Udało mi się skontaktować z Nvidią, Poland strong Dorota pomocna jak cholera, wszystko już wiesz. 6
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Parę dni wcale nie obczajałem tematu i zająłem się graniem w gierki - teraz jakoś mnie ruszyło, żeby odnaleźć sposób na kontakt z nimi bezpośrednio, było warto jak cholera
Umpero 979 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 20 minut temu, Element Wojny napisał(a): Jak omijasz captche, limit 1 sztuki i ręczne sprawdzanie zamówienia? Są paczki dostępne, które "ukrywają" to, że jest się botem i captcha nie wyskakuje. Co do limitu to zrobiłem, że zakup działa asynchronicznie. Kwestia tylko podania w konfiguracji danych do więcej niż jednego konta. Oczywiście jest to w fazie rozwoju i nie mam jeszcze wszystkiego oprogramowane. Na razie jest tzw webscrapper. Spróbuję niedługo zrobić inną wersję aby działało po http kliencie i strzelało do api. W czasach covidu zrobiłem sobie taką maszynkę do rezerwacji wizyt w jednej z sieci placówek medycznych. Odpytywała cyklicznie grafik dla zadanych kryteriów i jak się pojawiła dostępna wizyta to mi zaklepywała wizytę. 1
Rekomendowane odpowiedzi