Joloxx9 941 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 46 minut temu, areczek1987 napisał(a): Nikt w UE nie kupi fe. Fe =/= referent NIe jetsem w UE tylko w UK :] 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @tomcug Nie da się. Rok temu o 13 mnie operowali, o 18 się obudziłem ze śpiączki, a po 20 zacząłem kontaktować 🤣🤣🤣 Moge Ci kupic tylko dolicze +20%. 41 minut temu, areczek1987 napisał(a): Będą ograniczone tylko do US. Gdzie takie info jest?
Kadajo 7 412 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Kuuuuuu***... Po 2 miesięcznym opóźnieniu zadzwonili właśnie ze szpitala, że operacja ze śrubami będzie... 30 stycznia albo 2 lutego. Mam być gotowy na obie daty, bo nie wiedzą jak tam się ułoży. Nie mam możliwości wyboru, przesunąć nie mogę bo wtedy minimum pół roku czekania 🤦🏻 Także teraz to dopiero będzie wyzwanie kupić 5090 🤯🤯🤯🤯 Jedyne co to doktor mówił, że 2 luty dużo bardziej prawdopodobny na tą chwilę 🙃 Przeznaczenie chce ci coś przekazać 1
tomcug 2 440 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 17 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @tomcug Nie da się. Rok temu o 13 mnie operowali, o 18 się obudziłem ze śpiączki, a po 20 zacząłem kontaktować 🤣🤣🤣 Biedaczek
VRman 2 641 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 3 godziny temu, TheMr. napisał(a): @VRman To fajny target sobie wybrałeś. Dzieciaki albo e sportowcy To był sarkazm. Dalej byłoby to jasne, ale ja też w tym wątku często czytam pierwsze kilka wyrazów i scroll dalej.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 1 godzinę temu, areczek1987 napisał(a): Będą ograniczone tylko do US. A skad masz takie info kolego?
Phoenix. 4 728 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): A skad masz takie info kolego? Z tylka A skad 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Za pare minut bede rozmawial ze Scanem na temat dostepnosci FE na premiere.
Joloxx9 941 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Za pare minut bede rozmawial ze Scanem na temat dostepnosci FE na premiere. Daj znac, ostatnio jak pytalem kiedy moje zamowienie przedpremierowe bedzie wyslane, to twierdzili, ze za tydzien, a bylo odebrane przez DPD tego samego dnia. Banda kretynow, co to support ma chyba w indiach. 1 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Akurat Scan ma support w UK, zawsze gadam z jakims Timem, Katie albo Joe, za to jak gadam z Vodafone to kazdorazowo Kumar, Shiva, Piyush, Pranav itd. I ja osobiscie przez prawie 20 lat kupowania od nich ZERO problemow. Edytowane 20 Stycznia przez Element Wojny
bourne2008 1 206 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 8 godzin temu, Pentium D napisał(a): Doborowe towarzystwo XD Kadłubek w słoiku po ogórkach, tylko głowa wystaje XD Fajnie wygląda. Taki spojler to ile daje dodatkowych MHz?
VRman 2 641 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Właśnie sobie uświadomiłem czytając posta wyżej, że to jest idealne zastosowanie AI. Zrobić support agenta z indyjskim akcentem i absolutnie NIKT ani nie będzie miał pretensji, że AI się tu czy tam myli albo gada bzdury, ani nie połapie, że to AI. Aż dziwne, że z takimi pomysłami nie jestem jeszcze miliarderem. 1
blabla123 838 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 13 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Śmiej się ale na labie Litwicki bral chwilówki na kupno gpu Na benchmarku ktoś też brał i do tego na 60 rat jeszcze
blabla123 838 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 11 godzin temu, Kadajo napisał(a): No raczej nie, oni jeszcze bardziej będą szli we frame genration, bo chcą gonić monitory 1000hz W kolejnych seriach będzie "wygenerujemy ci 5 klatek do przodu zanim odaplisz grę!". @Gret Chilówka na szczęście nie. Ale on brał jakiegoś średniaka. I miał raty po 30zł To lepiej by to było spłacić w rok. Po 3 latach najwyżej kolejne zabrać jeśli mocy zabraknie, on spłacał kartę 3 generacje 1
areczek1987 908 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 24 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Z tylka A skad Więc zobaczymy
Pentium D 1 162 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 20 minut temu, bourne2008 napisał(a): Taki spojler to ile daje dodatkowych MHz? Na pewno trochę mniej ram podgrzewa.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, areczek1987 napisał(a): Więc zobaczymy Jesli 30-ego wrzuce tu fote zamowionego 5080FE, stawiasz mi kawe (o ile w ogole po niego wystartuje, decyzja 29-ego po reckach) Edytowane 20 Stycznia przez Element Wojny
galakty 3 332 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Raty 0% mają sens jeśli tę kasę ulokujesz i pracuje, albo masz np. 2 raty gratis. I w jednym nic złego nie ma, ale ludzie biorą po 4-5 na raz + allegro pay + paypo i potem zdziwienie że bank hipoteki dać nie chce Ale jeśli ktoś bierze bo mniej nadwyręża budżet domowy, to po prostu kupuje za drogi produkt i tyle Edytowane 20 Stycznia przez galakty 2
galakty 3 332 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Były takie promocje, TV tak kupowałem - 2 raty spłacał sklep, a potem reszta rat w dwa miesiące i czysta głowa
Phoenix. 4 728 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Jesli 30-ego wrzuce tu fote zamowionego 5080FE, stawiasz mi kawe (o ile w ogole po niego wystartuje, decyzja 29-ego po reckach) Problemem nie jest to czy bedzie tyle ile ich bedzie i gdzie bo na premiere modeli FE jest jak na lekarstwo zawsze ale gdybym mial brac takiego 5070 to tez chcialbym FE
ODIN85 3 502 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) @Kadajo No chyba pracowałeś w ME to wiesz że takie są. Edytowane 20 Stycznia przez ODIN85
areczek1987 908 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Jesli 30-ego wrzuce tu fote zamowionego 5080FE, stawiasz mi kawe (o ile w ogole po niego wystartuje, decyzja 29-ego po reckach) A ty mi wysyłasz nie referenta jeśli będzie inaczej. Zaraz unboxing day
Kadajo 7 412 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia To jest wszytko wliczone w cenę sprzętu Dodatkowo często przy takich promocjach nie masz możliwości zmienienia ilości rat. Musisz np. brać na 20 albo 30 rat. Pół biedy jak kupujesz przez neta bo tam ci nie wcisną ubezpieczenia, pójdziesz stacjonarnie to się dowiesz ze te dwie raty gratis to na ubezpieczenie 1
Rekomendowane odpowiedzi