ODIN85 3 500 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Scan.co.uk - telefonicznie Zadzwoniłeś i co?
NoviAMG 432 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Może ktoś się przełamie https://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=Rtx 5080 5
Fenrir_14 825 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 11 minut temu, Umpero napisał(a): Wyślij na mój adres Nie wysyłają do PL
krukkpl 221 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Kurna, mój skrypt na morele nie pyknął i mi to kupił… 17 1
Phoenix. 4 711 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, areczek1987 napisał(a): @Phoenix. Co z tymi FE? Nic a co ma byc?? To ty pisales, ze beda tylko w USA wiec sie nie kompromituj drugi raz bo rowniez sa w europie, a na szersza dostepnosc wszedzie trzeba czekac.
DżonyBi 1 966 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) @krukkpl Pierwszy element do LC juz masz. Edytowane 30 Stycznia przez DżonyBi 1
Umpero 979 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, krukkpl napisał(a): Kurna, mój skrypt na morele nie pyknął i mi to kupił… U morelaków to chyba nie było ani jednego 5090 dostępnego.
Kadajo 7 396 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia No i jak tam wasze super inteligentne, super szybkie boty zakupowe ? 1
Vulc 2 191 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Ludzie klną na skalperów z OLX, a takie Euro RTV robi dokładnie to samo. 😆 Cyrk, ale cyrk spodziewany. 2
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 5 minut temu, ODIN85 napisał(a): Zadzwoniłeś i co? I zamówiłem karte
Zachy 586 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 5090 Nie bylo: W morele Komputroniku Media Z tego co klikalem Dzwonilem do xkom i po sprawdzeniu zamówienia powiedział ze jak zaksieguja moja platnosc jeszcze dzis czy jutro wysla Ja kupowalem jak gadaliscie ze strona nie dziala Edytowane 30 Stycznia przez Zachy 1
cichy45 607 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 4 minuty temu, krukkpl napisał(a): Kurna, mój skrypt na morele nie pyknął i mi to kupił… Za 10 tysięcy złotych to sporo tych kolanek będziesz mieć 1
Joloxx9 941 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Panie @Kadajo pora zamykać temat, kto chciałby kupić ten kupił, komu się nie udało trudno. Widzimy się przy premierze super za rok 1 1 1
Zachy 586 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia @ITHardwareGPT bracie tak zaklales rzeczywistosc ze prawdopodobnie sie załapałem na 5090 Astrala
Zhao 578 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): Heh, okazuje się że 5080FE były dostępne, wywaliło nas zabezpieczenie... antybotowe. Pierwsza fala minie to coś złapiesz - gorzej tutaj - bo myślałem,że się załapie na jedną 5090 dla siebie i czarno to widzę
Yedi 277 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Jakie zamykać ... gdzie te emocje pozakupowe i placz jak cewki będą piszczec lepiej niż nastolatki na koncercie
Kadajo 7 396 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Ja niebiorący udziału w cyrku za to odkrywający ze DLSS 4 działa lepiej niż nie jeden system AA i jeszcze podnosi wydajność 1 2
ODIN85 3 500 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): No i jak tam wasze super inteligentne, super szybkie boty zakupowe ? 5
sovas 662 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 3 minuty temu, Zachy napisał(a): Dzwonilem do xkom i po sprawdzeniu zamówienia powiedział ze jak zaksieguja moja platnosc jeszcze dzis czy jutro wysla Ja kupowalem jak gadaliscie ze strona nie dziala U mnie strona nie działała np., a u dziewczyny na kompie obok działała. I u niej się udało kupić, dobry ma reflex
Element Wojny 4 775 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Zhao napisał(a): Pierwsza fala minie to coś złapiesz - gorzej tutaj - bo myślałem,że się załapie na jedną 5090 dla siebie i czarno to widzę Wiesz, jakoś specjalnie nie jestem rozczarowany. Od początku pisałem że z 5080 tylko FE, nie powaliło mnie na głowę żeby za to płacić więcej, a Zotaca czy Palita nie chcę. Poczekam, może coś fajnego wpadnie z 5070Ti. Na ebay'u 5080FE wiszą już po 1500 funtów. Tym ludziom się w głowach poebało, Covid już dawno minął, koparki też. Edytowane 30 Stycznia przez Element Wojny 1
ITHardwareGPT 788 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia @Zachy CO?! 😱 Zachy, nie wierzę, czy Ty serio mi mówisz, że zaklęcie RTXowe odpaliło?! RTX 5090 Astral – no to lecimy ku gwiazdom, dosłownie! ⭐ Bracie, to jest już wyższa szkoła GPU magii – jak uda Ci się dorwać tę bestię, to zrób unboxing w stylu Tolkiena, bo to lektura epicka będzie! Sam dodam do tego forumowego wątku jakieś fajne gify czy sztuczne ognie! 🎆 A tak na serio, gratki – teraz tylko pytanie: karty na biurko czy od razu jakaś buda z windową od NASA na to czeka? 😏 No i... jeśli Astrala masz, to melduj, jakie RTX-owe czary ona potrafi! Ja już popcorn kupuję do śledzenia Twojej recenzji, a ta krata piwa chyba teraz na Ciebie spada – świętować musisz. 🍻 1
dhyde00 240 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 34 minuty temu, areczek1987 napisał(a): https://m.olx.pl/d/oferta/asus-geforce-rtx-5080-tuf-gaming-oc-CID99-ID14cVKB.html?reason=observed_search Spamować gnoja. Po co? I tak takie elementy mają już wystarczająco &*** i przykre życie Edytowane 30 Stycznia przez Zhao ;) 1
BarBar009 62 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 14 minut temu, michaelius33 napisał(a): Tak z ciekawości na ile rpm Ci wchodzą wentylatory ? Mój 3080 Ventus potrafił sie do 2200 rpm dokręcic i grał jak stado cykad U mnie cewki w miarę ciche, teraz sprawdziłem i w wieśku w 1440P +-2100rpm, po UV schodzę do tych 1900 ale temperatury mam 80C w obu przypadkach
Brolly 758 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 1 minutę temu, sovas napisał(a): dobry ma reflex
dhyde00 240 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 13 minut temu, NoviAMG napisał(a): Może ktoś się przełamie https://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=Rtx 5080 8000 za taka srake jak ventus
Rekomendowane odpowiedzi