musichunter1x 1 315 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Wygląda na to że RTX5090 jest nie tylko rekordowo drogi, ale też będzie wyjątkowo nienaprawialny, gdy zwykły chip umieszczony za rdzeniem padnie, a jest dość awaryjny Film od innej karty ale wspomina gdzieś między 2:20 a 3:30. Edit. ~17:00 To nawet nie ma bezpieczników, za taką wysoką cenę Edytowane 31 Stycznia przez musichunter1x 1
Rico650 63 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 30 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Palitndaje gratis podkładke: A sama karta to bydle: Daj lepiej znać jak tam wentylatory, czy dalej są zrobione z ryżu, czy rzężą tak jak w serii 4xxx bo wyglądają na te same. Dla przykładu film: 1
Zachy 586 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Mam rozumieć że z xkomu nikt nic nie dostał dziś? na 5090 Astrale najpierw podali date wysylki na 03.02 a dzis po rozmowie na whatsappie powiedzieli, ze wysylka 5-6.02 najwczesniej
Zachy 586 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Ktos tu klepnal jeszcze 5090 Tuf oc. Ciekawe jaka jest jego sytuacja. Edytowane 31 Stycznia przez Zachy
sovas 662 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Ja złapałem TUF OC @Zachy. Na mailu wczoraj napisali, że wyślą w poniedziałek. Nie dzwoniłem potwierdzić. Jak przyjdzie to przyjdzie xd
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Jeszcze godzinka i będzie ostatni element - ram Edytowane 31 Stycznia przez Joloxx9 1
Zachy 586 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @sovas no my dostalismy maila ze wysylka 03.02 ale dzis zmienili plan wysylki pewnie dotyczy wiekszej liczby 5090/5080 moze jedynie asusa - choroba ich tam wie 1
Tomek1623 266 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Mam i ja Niezła krowa, 36cm. Po 5 latach wracam na PC, i żegnam się z 1080 11 5
TheMr. 2 606 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 godziny temu, Zachy napisał(a): a gdzie liquidy byly po tyle? bo jak ja klikalem z predkoscia swiatla to na morele nic a nic nie bylo w komputroniku tez nic. X-kom. ME. Proshop. W Komputroniku też były ale poszły w sekundy.
wkamil73 285 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Jeszcze godzinka i będzie ostatni element - ram Dźwiękówka wygląda jakby stykała się z wentylami na karcie, też kiedyś miałem blastera w najniższym PCI no ale tam było sporo prześwitu między GPU.
Fenrir_14 825 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) @Zachy @PiPoLiNiO mnie już wczoraj wskoczyła przewidywana data dostawy na 14.02-18.02. Na 13.02 mają zaplanowane dostawy kart od Asusa. Proshop ma taki zwyczaj że jak zamawia z odległych magazynów to podaje planowany czas dostawy. Niektóre inne sklepy też. W Polsce natomiast co najwyżej jest określany czas wysyłki a co do towaru kiedy będą go mieli i czy w ogóle mają - cisza Edytowane 31 Stycznia przez Fenrir_14 2
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Dobrze ze wentylatory są na spodzie bo i dźwiękówka i GPU miałyby ciężko
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, wkamil73 napisał(a): Dźwiękówka wygląda jakby stykała się z wentylami na karcie, też kiedyś miałem blastera w najniższym PCI no ale tam było sporo prześwitu między GPU. Bo sie styka 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Dobrze ze wentylatory są na spodzie bo i dźwiękówka i GPU miałyby ciężko Mi buda zasysa powietrze z boków od dołu, mam lian li 1
wkamil73 285 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Joloxx9 napisał(a): Bo sie styka Nie myślałeś o jakimś zewnętrznym DACu na USB?
wkamil73 285 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Jak to jak można, u nas od zawsze można 1
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, wkamil73 napisał(a): Nie myślałeś o jakimś zewnętrznym DACu na USB? A po co? Ta dźwiękówka ma super dać, mam swoje mmx 300 i jestem mega zadowolony. Jest coś co mi da wyraźnego kopa? To może i bym wziął
Fenrir_14 825 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @PiPoLiNiO taki klimat panuje od długiego czasu @Joloxx9 Schiit HEL 2 😀
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Jak można sprzedawać i brać kasę od ludzi za towar którego się nie ma.... Stara praktyka, oni już obracają wasza kasa i zarabiają a wy sobie czekajcie. 6
Joloxx9 941 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): @PiPoLiNiO taki klimat panuje od długiego czasu @Joloxx9 Schiit HEL 2 😀 Nie widzę tego HEL 2 jedynie HEL plus ale jest out of stock. Dużo to lepsze niż ten sound blaster?
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Stara praktyka czy nie, wystarczy odpowiednie prawo żeby sklepy nie robiły takich cyrków. Nie masz towaru to nie możesz go sprzedawać. Proste jak sranie. Albo towar wysyłamy w 48H Taaa, chyba 48H od pojawienia sie go na magazynie
Zachy 586 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Wrzuć Schiit Bifrost + Lyr Mam i chwale sobie
PaVLo 919 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 12 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Mi buda zasysa powietrze z boków od dołu, mam lian li Weź mi tutaj zaraz odkurz ładnie środek, bo ta karta zasługuje na ładny pokoik
Rekomendowane odpowiedzi