Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, stefanbat84 napisał(a):

Bardzo miły jesteś, dziękuje za życzenia. 

Na szczęście mam jeszcze jedną 4080 PNY, więc jakoś przeżyje :P

Tu towarzystwo forumowe wygłodniałe kart, a Ty sprzedajesz jakimś randomom :lol2:
Swoją drogą trzeba było tu podrzucić link do sprzedaży.
Tam w dziale "Sprzedaż" to wiatr hula...

Edytowane przez Umpero
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, some1 napisał(a):

Wygłodniałe, ale nie po rynkowych cenach ;)

Siódemaka oferowałem z pocałowaniem w rączkę z opcją potencjalnej negocjacji w przedziale 7-8

Edytowane przez Umpero
Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Nie kłam :) Moje 7500 zł Ci nie pasowało mimo jeszcze 18 miesięcy gwarancji :) Ty po prostu liczysz na jakiś cud jak już pisałem. A te karty zaraz będą po 8.5-9, a nie 6.6 :)

Pasowało, ale nie pasuje mi za bardzo czekanie i potencjalne odkładanie na kolejne terminy.
Dlatego też pisałem, że jak już będziesz miał tego Astrala i dalej będziesz miał na sprzedaż to biorę.

Opublikowano
11 minut temu, Umpero napisał(a):

Tu towarzystwo forumowe wygłodniałe kart, a Ty sprzedajesz jakimś randomom :lol2:
Swoją drogą trzeba było tu podrzucić link do sprzedaży.
Tam w dziale "Sprzedaż" to wiatr hula...

ale po co miał się chłop ścierać, że za duzo, że tamto owamto, tutaj sami spece. a gdzieś indziej pogonił bez napinki w ciągu kilku chwil i nikt mu nie trul, bo połowa z tutaj by się zesrała ze chlop chce dostac dobre pieniadze :)

• Like 1
Opublikowano

Pany, zważywszy na mocno podbite ceny 4080 SUPER i brak dostępności, czy warto rozważyć przesiadkę z 3060 na 5080 w cenie 6500 PLN? Karta od znajomego, który kupił w dniu premiery.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Slayni napisał(a):

Pany, zważywszy na mocno podbite ceny 4080 SUPER i brak dostępności, czy warto rozważyć przesiadkę z 3060 na 5080 w cenie 6500 PLN? Karta od znajomego, który kupił w dniu premiery.

Nie wolno wspierać skalperów. Nawet jeśli jest nim znajomy.

Edytowane przez Umpero
Opublikowano

Fajna lokata kapitału, taka niezbyt pewna :D Może być jak kiedyś, kupujesz 5080, a dostaniesz 5070ti w kwietniu :hihot:

Taki radeonik 9070 z 32GB to ciekawy kąsek może być, w sam raz jak ktoś lubi wrzucać lepsze tekstury 

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, PiPoLiNiO napisał(a):

Czyli jesteśmy w dupie? 

Nie wiem już co o tym myśleć. Na dzień dzisiejszy do nikogo jeszcze nie wysłali tych Astrali. Wydaje mi się że nie chcą powiedzieć który jesteś w kolejce bo sami nie wiedzą ile kart i kiedy przyjedzie.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

dopóki tego prawo nie będzie regulować to nic się nie zmieni.

Ale klient ma tu przechlapane bo ostatecznie to jego wola co robi.

A ze nie ma silnej woli...

images?q=tbn:ANd9GcSwwmt9Eus0q0sIXfGoY3r

A potem zdziwienie, że jest miliard regulacji. Tylko jak ma być inaczej skoro producent nie podchodzi do sprawy uczciwie a klient to jeleń?

Edytowane przez Kris194
Opublikowano

Bez paniki. Mam na czym giercować więc nie muszę mieć na dziś ale wiadomo że do nowego ciągnie. Zawsze jakaś zabawa dodatkowa. Z drugiej strony w tym czasie może się coś więcej wyjaśni w kwestii zasilania, sterowników i innych niewiadomych lol.

Jest klepnięte, to najważniejsze. Może w międzyczasie jakieś MSI gdzieś się pokażą i się uda coś chapnąć na testy :D 

Opublikowano
29 minut temu, Slayni napisał(a):

Siedzieć łupać w indory i czekać, aż się dostępność gpu poprawi.

Ewentualnie jak się uda kliknąć 5070ti w dobrej cenie jakimś cudem na premierę :E