lokiju 525 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 6 minut temu, sovas napisał(a): Nie da się dodać do koszyka, więc tak średnio Teraz sprawdziłem i masz rację. Może jakiś błąd systemu. Trzeba będzie zobaczyć później chociażby z ciekawości.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 11 minut temu, Umpero napisał(a): Skąd to info? https://www.ppe.pl/recenzje/363453/avowed-recenzja-gry-obsidian-znow-nie-zawodzi-to-jeden-z-lepszych-rpg-na-rynku-ale-ma-swoje-wady.html
ket_rab 227 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Te 5080 z ME normalnie dodawałem ze schowka do koszyka. Limit w koszyku jedna sztuka.
dhyde00 240 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 19 minut temu, DżonyBi napisał(a): Juz nie ma 25 minut temu, ODIN85 napisał(a): Avowed Podobno ta gra jest w fatalnym stanie jesli chodzi o bugi itp Edytowane 13 Lutego przez dhyde00
DżonyBi 1 969 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) AVOWED/test-procesora-graficznego Edytowane 13 Lutego przez DżonyBi 2
lokiju 525 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Zotac jest aż tak słaby, że im w x-komie karty nie schodzą? Mówię o 5080 w podobnych cenach Gigabyte, MSI i inne schodzą w kilka sekund.
ODIN85 3 501 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 6 minut temu, DżonyBi napisał(a): AVOWED/test-procesora-graficznego 5080 5090???
maxmaster027 882 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 1 godzinę temu, LecOLiCe napisał(a): Rano patrzyłem i dzisiaj w RTV Euro AGD był Astral 5080 OC za 11999 zł. Poszedł od razu. Nieźle... Niemożliwe, oprócz youtuberow co robia recki, albo jakies testy, nikt inny tyle nie zapłaci. Moze pare celebrytow, co maja wiecej pieniedzy, uspokoje Cie, żadnen normalny obywatel
Fenrir_14 825 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 33 minuty temu, sovas napisał(a): Dostawa w x-kom niby potwierdzona. Generalnie to w odpowiedzi na Twoje pytanie @x-kom jedynie POTWIERDZIŁ że też POTWIERDZIŁ z producentem HAHAHA. Pytanie teraz co potwierdził? lol Żadnych konkretów, masło maślane lol. Nie potwierdził natomiast że będzie wysyłać 19.02.25r. zamówione karty za które przytulił monetę 😎 Edytowane 13 Lutego przez Fenrir_14
maxmaster027 882 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 3 minuty temu, Smalec napisał(a): G E J M C Z Ę D Ż E R!!!!! To bedzie cos jak zwykła 4080tka wersja bez OC.
Gość Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego @Smalec O, to jak pojawią się w liczbie mnogiej znaczy, że będą przynajmniej 2 szutki
Tornado3 327 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Ceny zaczną się od 5kpln i szybko pójdą bo skalperstwo juz czeka 1
TheMr. 2 602 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5070-ti-spotted-in-blender-benchmark-7-6-faster-than-4070-ti-super Blackwell okazuje się być bardzo słabą architektura. Nie wiem co oni przez prawie 3 lata tworzyli.
Radio Tirana 1 041 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Nie wiem co oni przez prawie 3 lata tworzyli. Rozmnażali fejkowe klatki i się udało. Zamiast jednej są trzy! 3
maxmaster027 882 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 12 minut temu, TheMr. napisał(a): https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5070-ti-spotted-in-blender-benchmark-7-6-faster-than-4070-ti-super Blackwell okazuje się być bardzo słabą architektura. Nie wiem co oni przez prawie 3 lata tworzyli. No masz z 1px zrobili 16px. DLSS transformer model performance, działa naprawde dobrze robi z 1px 4. (np 1080p do 4k) do tych 4px dokładaja 3 generowane sztucznie framy tzw frame generation x4. czyli z 4px istniejacych robią 16. Czyli z 1px zrobili 16px dlatego masz porwonanie np 4k natvie bez ulepszaczy 20-25fps a 4k DLSSp FGx4 300-320FPS
TheMr. 2 602 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego No fajnie, ale mówimy o architekturze. A tam zmiany są kosmetyczne. Gdyby nie DLSS 4.0 to premiera byłaby niepotrzebna.
Kadajo 7 408 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Przeciez wiadomo ze najwiekszym wydarzeniem tej premiery nie są te karty tylko nowy model DLSS @maxmaster027 twoja matematyka dosłownie rozpierdala łeb 4 3
maxmaster027 882 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Przeciez wiadomo ze najwiekszym wydarzeniem tej premiery nie są te karty tylko nowy model DLSS @maxmaster027 twoja matematyka dosłownie rozpierdala łeb Nie kazdy o tym wie to że Ty rozumiesz, nie oznacza ze kazdy. Zrobienie z 1px 16px to jest ewenement. Nie twierdze, ze koniecznosc. Chodzi o sam fakt, ze cos takiego ma miejsce.
Kadajo 7 408 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Mysiek czy ty wogole wiesz co to jest 1px ?
ODIN85 3 501 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego 3 minuty temu, Kadajo napisał(a): Przeciez wiadomo ze najwiekszym wydarzeniem tej premiery nie są te karty tylko nowy model DLSS @maxmaster027 twoja matematyka dosłownie rozpierdala łeb Chciałem coś napisać o procentach ale nie napiszę 3
Rekomendowane odpowiedzi