Vulc 2 195 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 7 minut temu, wrobel_krk napisał(a): Tyle to nie bo taniej w sklepie MSI ale ktoś pewnie za +300 się skusi. Jak nie to zwrot na 14dni;) Sprzedać Ventusa i jeszcze na tym zarobić, za to powinien być jakiś order. Miałem jednego w swojej historii i nigdy więcej. Ta seria ma już taką renomę, że jak wszystkie inne modele wyjeżdżają ze sklepów, Ventus zawsze gasi światło. Serio, nie róbcie sobie tego. I nie czytajcie tych kocopołów, że "nie słychać". Edytowane 20 Lutego przez Vulc
TheMr. 2 609 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Nie rozumiem czemu producenci pakują chipy do tak słabej konstrukcji żeby nazywało się że robią karty w cenie MSRP. Ale to chyba fakt braku FE.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Nvidia ma ostro wywalone na modele Ti, bardzo wiele z nich nie dostaje wersji Founders. Z drugiej strony przy takiej dostępności i tak nie miałoby to znaczenia, karty wirtualne.
lukadd 2 917 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 21 minut temu, SylwesterI. napisał(a): Ale w Holandii to się popisują, chyba zacznę karty od skalperów na olx kupować i do nl sprowadzać https://www.megekko.nl/product/1963/967792/Nvidia-Videokaarten/MSI-GeForce-RTX-5070-Ti-16G-VENTUS-3X-OC-Videokaart 6k za ventuska Cóż nvidia pięknie to wysterowała. Dają bidną nową generację z bidnymi przyrostami wydajności, wysokie MSRP. A na największe i to niektóre sklepy w bogatych krajach EU i świata premierowo ląduję po kilka-kilkanaście sztuk i to tylko niektórych modeli. Tu nie ma bata zawsze znajdzie się przy takiej żałośnie niskiej ilości kart na rynku napaleńców którzy staną na głowię i przepłacą, aby mieć nową zabawkę, niezależnie od jej jakości i wykonania. Edytowane 20 Lutego przez lukadd
wrobel_krk 851 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): Nie rozumiem czemu producenci pakują chipy do tak słabej konstrukcji żeby nazywało się że robią karty w cenie MSRP. Ale to chyba fakt braku FE. Robią po to żeby za mrsp jakoś sprzedać bo NVIDIA słono sobie liczy za te chipy i pamięci gddr7. Zresztą pójdzie to do gotowców, składaków itd tego dalej się dużo sprzedaje.
Kawamalago 0 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Jestem posiadaczem 3090ti chciałem ją właśnie zmienić na 5070 ti i tak szczerze mówiąc nie wiem czy dobrze robię. Udało sieę wyrwać ventusa za 4200. Ale mam dylemat czy jest sens zmieniać 3090 ti
Gość Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 6 minut temu, Stjepan napisał(a): Ceny z DE, 1339 Euro. W ogóle też zastanawiająca jest cena 5070Ti Gigabyte Eagle u nas za 4650, bo to jest to samo chłodzenie co Windforce, więc życzą sobie 750zł za RGB? Edytowane 20 Lutego przez muszka
SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 3 minuty temu, Stjepan napisał(a): Ceny z DE, 1339 Euro. na to holender "hold my beer bro" 2
Lameismyname 2 351 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 6 minut temu, Vulc napisał(a): Ventus zawsze gasi światło. Tak jak już pisałem - Fiat Multipla wśród GPU. Weź to później sprzedaj... wręcz jak klątwa będzie ciążyć. 2
DżonyBi 1 975 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) X-kom przejal 51% Neonetu i mamy efekty Edytowane 20 Lutego przez DżonyBi 2 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 5 minut temu, Lameismyname napisał(a): Weź to później sprzedaj... wręcz jak klątwa będzie ciążyć. Kwestia ceny
lukadd 2 917 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 7 minut temu, Stjepan napisał(a): Ceny z DE, 1339 Euro. Caseking w DE to obecnie i nawet już od jakiegoś dłuższego czasu to chyba nr. 1 wśród skalperów jeśli chodzi o premiery. Nawet Alternate tak nie leci w ciula, mimo, że też sobie lubią przyciąć Ten np. Asus prime z Caseking za 1150 euro Alternate sprzedawało za 879 euro https://www.alternate.de/ASUS/GeForce-RTX-5070-Ti-PRIME-GAMING-Grafikkarte/html/product/100110156?utm_source=awin&utm_medium=affiliate&utm_campaign=alternateawin&awc=11731_1740072627_ea0a7cec8dd72283783f6ae812a8d9e7&partner=AWIN Eagle mieli też blisko 300euro taniej niż Caseking
Stjepan 2 382 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 5 minut temu, DżonyBi napisał(a): X-kom przejal 51% Neonetu i mamy efekty Ceny w USA nadal wyższe, tu jakiś sprzedawca z Brooklynu, NY. 1
TheMr. 2 609 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 8 minut temu, Lameismyname napisał(a): Tak jak już pisałem - Fiat Multipla wśród GPU. Weź to później sprzedaj... wręcz jak klątwa będzie ciążyć. Dorzucaj słuchawki budowlane gratis i się sprzeda 1
DżonyBi 1 975 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) https://allegrolokalnie.pl/oferta/geforce-rtx-5090-msi-oc-32gb-gddr7 @Zachy Ty tez srasz w swoje gniazdo? Narzekacie na rynek, a sami go psujecie. Edytowane 20 Lutego przez DżonyBi 1 3
Fusion 24 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego https://www.instagram.com/reel/DGIs1Vlobgt/?igsh=MWV6OWdvNGZnMmtwdA== 2
VRman 2 642 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Kawamalago napisał(a): Jestem posiadaczem 3090ti chciałem ją właśnie zmienić na 5070 ti i tak szczerze mówiąc nie wiem czy dobrze robię. Udało sieę wyrwać ventusa za 4200. Ale mam dylemat czy jest sens zmieniać 3090 ti Na to pytanie musisz niestety odpowiedzieć sobie sam, bo zależy czego potrzebujesz. Zerknij na testy na Hardware Unboxed i Gamer Nexus. Powinno pomóc podjąć decyzję.
areczek1987 917 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Ktoś złapał coś z komputrona i szczęśliwie dali mu za to zapłacić?
Radio Tirana 1 060 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego 22 minuty temu, DżonyBi napisał(a): https://allegrolokalnie.pl/oferta/geforce-rtx-5090-msi-oc-32gb-gddr7 @Zachy Ty tez srasz w swoje gniazdo? Narzekacie na rynek, a sami go psujecie. Ale go złapałeś Na gorącym uczynku wręcz Tymczasem 9 lutego: W dniu 9.02.2025 o 10:40, Zachy napisał(a): Ja jak czegos nie moge kupic to ludzi za to nie krytykuje, tylko ide swoja droga... Co innego np krytykowac zawyżone ceny. Tu moja krytyka do skalperów idzie pełną para. W sumie do NV też, bo ceny pewnie byłyby niższe gdyby rynek tak ochoczo nie reagował na odwyżki cen GPU przez ostatnie 4 lata.. 3 7 2
Rekomendowane odpowiedzi