Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To bylo zartobliwie napisane. Wiadomo, ze nie ma takiej listy w sieci jak mialo to miejsce z poprzednimi seriami. 

Na poczatek Techpowerup i wio, a nie "wszystko pod ryj" najlepiej, ale widac, ze edukacja potrzebna jak kupowane sa Ventusy 5090 za 13k.

Edytowane przez DżonyBi
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, DżonyBi napisał(a):

To bylo zartobliwie napisane. Wiadomo, ze nie ma takiej listy w sieci jak mialo to miejsce z poprzednimi seriami. 

Na poczatek Techpowerup i wio, a nie "wszystko pod ryj" najlepiej, ale widac, ze edukacja potrzebna jak kupowane sa Ventusy 5090 za 13k.

Ja wiem, że lepiej walić 1000 stron spamu, ale jak przychodzą konkrety to dąsy, fochy i polactwo, wiem ale nie powiem. Spoko, sam sobie znajdę bo na pewno już takie tabelki istnieją mniej lub bardziej kompletne jak co generację. Powodzenia w twoim dalszym spamowaniu.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

@Tester Wrażeń CZEKAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też i mnie trochę ta sytuacja irytuje 😆 Ale 2 lata temu napisal do mnie przed 23 ze skonczyl, wiec czekam (nie)cierpliwie

1 minutę temu, Tankietka napisał(a):

Ja wiem, że lepiej walić 1000 stron spamu, ale jak przychodzą konkrety to dąsy, fochy i polactwo, wiem ale nie powiem. Spoko, sam sobie znajdę bo na pewno już takie tabelki istnieją mniej lub bardziej kompletne jak co generację. Powodzenia w twoim dalszym spamowaniu.

W tym sęk, że recenzji jest tyle co kot napłakał, nie idzie nic konkretnego znaleźć xd

Opublikowano
29 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a):

Nwm dziwna sprawa, na pulpicie karta 62 stopni ma a wiatraki nie ruszyly xdd Chyba ze dane z hw monitora sie spierdoczyly

Sporo jak na pulpit.

Opublikowano

Przepiąłem starego kompa z 5090 na nowy zasilacz. Czyli zmiana z pajączka na 12V 2x6. W świerszczyku przy dużym obciążeniu to nie pomogło. Ale za to prądy równiejsze.

PIN.png.9365f3f99b362580b4b999011ab34f6b.png

Spróbuję ją jeszcze trochę wygrzać, bo trochę umilkła w stosunku do początku.