maras2574 891 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): Ale tu już się zrobił wielki offtop Nie pierwszy i zapewne nie ostatni 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Teraz, Kadajo napisał(a): Ma dobra kartę, po co to zmieniać na elektrośmiecia którym jest seria "5" Miałem taki zamiar ale skoro Asasin i Kcd2 lata po 90fps nie ma po co tracic kasy. Przynajmniej w tym rok
maras2574 891 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Cała reszta co siedzi w tym temacie też A co mają robić w robocie 1 1
Kadajo 7 420 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Ciekawe gdzie Nvidia wyprodukuje swoje nowe układy Bo na Taiwan już ich nie będzie stać
ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał(a): @ODIN85 A tak z ciekawości, skoro masz 24h służby, to jak to wygląda w rzeczywistości, ile z tego prześpisz? Tyle co w domu.
ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) @PiPoLiNiO A do tego 1km od domu i nie tracę czasu na dojazdy. Edytowane 3 Kwietnia przez ODIN85 1
maras2574 891 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): W SW co chwilę coś, albo pocięty, albo samobój, albo zadyma i tak dalej i tak dalej. Do tego w 12h potrafiłem po 22km przejść 🙃 Przynajmniej nudy nie było
ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): @Kadajo Może już nie będzie kart do gier 5090 zakończy sagę. Teraz producenci gier będą musieli zacząć ogarniać swoje silniki żeby każdemu działało Marzenia... Będzie trzeba iść w streaming gier albo wrócić do grania na płytach na konsoli
Kadajo 7 420 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Na jakich płytach, płyt za chwile w konsolach już nie będzie Ale kto powiedział ze trzeba grac w nowe gry, ebac te amerykańskie badziewie, chcą wojny to będą ja mieli. 1 1
sovas 662 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia To trzeba by zamoczyć plansze, żeby były efekty RT 2
Kadajo 7 420 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Pewnie ze można. Mnie chodziło o to ze mamy dziś tak dużą ilość gier, tak wiele dobrych tytułów, które się pojawiły przez 15 ostatnich lat ze technicznie rzecz biorąc mamy, w co grac do końca życia nie ruszając nawet jednej nowej gry
maras2574 891 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 6 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): A kto powiedział, że w ogóle trzeba grać w gry Można grać w chińczyka, warcaby i makao To też gry
ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 7 minut temu, PiPoLiNiO napisał(a): A kto powiedział, że w ogóle trzeba grać w gry Można grać w chińczyka, warcaby i makao Na kurniku chyba
Zachy 590 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Godzinę temu, Johny72 napisał(a): https://camino.pl/szukaj,~,~,cnR4IDUwOTA=,~,alfabetycznie,12,1.html kupował ktoś na tej stronce ? astral 5090 za 13999 , astral LC 14 399,00 zł, strona www nie jest zabezpieczona ale może wszystko jest ok. .edit. teraz doczytałem mają punkt odbioru stacjonarny w sklepie komputerowym Balta. kurde strona bez ssl w obecnych czasach i platnosci realizowane przez stronke? Ryzykownie... 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia A mu oddali kasę z tamtej innej ryzykownej?
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): A mu oddali kasę z tamtej innej ryzykownej? Ta, szybko interweniowalem gdzie sie tylko dalo i odeslali mi siano. Od zakupu do teraz ani jednego info od tego sklepu nie dostalem xd 1
jankooo 256 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Jest i ona ślicznotka co ciekawe żadnych zaślepek na złącza czy porty 3 1
Rico650 63 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Te zaślepki powinny być, zwłaszcza że jest to produkt jakby nie patrzeć premium. Jakoś od zawsze patrzyłem na to czy producent daje osłony na slot i złącza, dla mnie to jest jeden z wyznaczników do tego jak producent podchodzi do swojego produktu. Niby szczegół ale dla mnie znaczący, zawsze to jakieś zabezpieczenie a i kurz nie osiada na nieużywanych złączch. 2
ffallen 49 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Z tego co widać na filmikach na YT z unboxingu - to nie dają tych zaślepek do żadnych kart FE - dziwne. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi