Tolfu 36 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Zrobię dziś UnderVolting i zobaczę może się wyciszą te cewki
Kanzu 206 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 11 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): No ale jak nie wymiesza tego powietrza to przecież ono magicznie nie znika, więc na jedno wychodzi przecież Dlatego jest różnica jak zamkniesz się w pokoju z zamkniętymi oknami i odpalisz wiatrak niż jak zrobisz to samo z otwartymi, bo wtedy chociaż jakaś cyrkulacja jest i świeże powietrze wpada Wentylator + granie i zamknięte pomieszczenie = zupa. Roznosi się gorące powietrze po całym pokoju i można tego nie odczuwać, bo wieje, ale termometr nie kłamie
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 32 minuty temu, Kanzu napisał(a): Dlatego jest różnica jak zamkniesz się w pokoju z zamkniętymi oknami i odpalisz wiatrak niż jak zrobisz to samo z otwartymi, bo wtedy chociaż jakaś cyrkulacja jest i świeże powietrze wpada Wentylator + granie i zamknięte pomieszczenie = zupa. Roznosi się gorące powietrze po całym pokoju i można tego nie odczuwać, bo wieje, ale termometr nie kłamie No ale odpalenie wiatraka nie wymusza zamykania okien i drzwi
Kanzu 206 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia @Tester Wrażeń zależy gdzie kto mieszka i mówię bardziej o obecnych temperaturach. Przy 30-35 stopniach w lecie jeszcze jak ktoś ma okno w słońcu to nie ma różnicy czy je otworzysz, zamkniesz czy zrobisz dziurę w ścianie i tak "świeżego" powietrza nie zaznasz
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Ale wciąż dziwi mnie, czemu z wiatrakiem ma być gorzej niż bez
maxmaster027 887 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 6 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Ale wciąż dziwi mnie, czemu z wiatrakiem ma być gorzej niż bez Nie no z wiatrakiem jest lepiej, ale potem bez jest gorzej 1
Kanzu 206 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia @Tester Wrażeń nie mówiłem, że z wiatrakiem jest gorzej, bo samo poruszające się powietrze daje już jakiś komfort Chodziło mi, że nic to nie zmienia w kwestii chłodzenia i podnosi temperaturę. Włącz go na godzinę w upały i wyłącz a poczujesz, że jest gorzej gorąco niż było. Kończymy temat, bo spam
jameshook93 62 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Świetna oferta jak za 2k...ale to błąd cenowy Edytowane 22 Kwietnia przez jameshook93
Radio Tirana 1 043 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Teraz będą emocje jak na grzybach. Wyślą, nie wyślą, pisać już pozew zbiorowy czy jeszcze nie? 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 8 godzin temu, Tester Wrażeń napisał(a): 63-65(skok) Wróciłem na sterownik 572.83 z 18.03 i temperatury spadły do 59-61. Wróciłem bo na tym nowym same problemy mam. @Kanzu
Lameismyname 2 341 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Szybko poszło W tej cenie to i w kolorze oczojebnozielonym by była. Gdybym nie miał karty łykałbym jak reksio szynkę. Pomyśleć, że w marcu sprzedałem roczną 4070 SUPER za ~2800zł
Kanzu 206 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 17 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): Wróciłem na sterownik 572.83 z 18.03 i temperatury spadły do 59-61. Wróciłem bo na tym nowym same problemy mam. @Kanzu Co się działo?
Voodoo2 958 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 5 godzin temu, maxmaster027 napisał(a): Ale dajmy nawet 1389zł https://pcforce.pl/ek-quantum-vector3-fe-rtx-5090-plexi-blok-wodny-gpu + osprzet 200zl Osprzęt do LC 200zl ? Jednego zera nie dopisałeś 1
sovas 662 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 2000 to tak optymistycznie. Jak chcesz cały układ porządnie zrobić to trochę wyjdzie No ale przy kompach z 5090 to myślę, że nie ma co się szczypać.
Tolfu 36 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) RTX 5090 TUF za 12 421 zł https://www.amazon.pl/dp/B0DTHWSR1X?smid=A2R2221NX79QZP&tag=ugcplpepper21-21&ascsubtag=ppr-pl-684776652 Edytowane 22 Kwietnia przez Tolfu
sovas 662 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia @Tolfu Dziś sprzedałem używkę za 12500 ale cewki fajne
Tolfu 36 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, sovas napisał(a): @Tolfu Dziś sprzedałem używkę za 12500 ale cewki fajne pewnie fajnie piszczą tak jak w moim tufie
sovas 662 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Myślę, że w okolicach 12k na ten moment warto. Teraz, Tolfu napisał(a): pewnie fajnie piszczą tak jak w moim tufie W ogóle nie piszczały. Nawet klient przy mnie sprawdził w moim kompie i nic nie słyszeliśmy na stock Edytowane 22 Kwietnia przez sovas
Tolfu 36 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Teraz, sovas napisał(a): Myślę, że w okolicach 12k na ten moment warto. TUF , ASTRAL i MSI TRIO moim zdaniem 3 najlepsze wersje ( tylko te świerszcze ) 5 minut temu, sovas napisał(a): Myślę, że w okolicach 12k na ten moment warto. W ogóle nie piszczały. Nawet klient przy mnie sprawdził w moim kompie i nic nie słyszeliśmy na stock no to masz farta
sovas 662 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Hm jeśli mowa o 5090 to myślę, że waterfroce, astral i suprim są jednak klasę wyżej. Pomijając cewki, bo to loteria.
Tolfu 36 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 1 minutę temu, sovas napisał(a): Hm jeśli mowa o 5090 to myślę, że waterfroce, astral i suprim są jednak klasę wyżej. Pomijając cewki, bo to loteria. Kupowanie waterforce to trochę masochizm
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Godzinę temu, Kanzu napisał(a): Co się działo? Pełno crashy w grach które wymuszały ddu (po takim crashu stock spadał do 13,5k w nomadzie)
Rekomendowane odpowiedzi