MX500 w tej kasie za 1TB to lepsza oferta niż wszystkie "budżetowce" a to topka jeżeli chodzi o ssd sata, ciekawe tylko czy faktycznie jest nowy po zwrocie czy może z wykasowanym smartem a sprzedawca kłamie w opisie bo coś za tanio jak na ten model.
A dla mnie perfekcyjna praktycznie jeśli chodzi o gameplay. Powoli pełzasz, wyłazisz i walisz z młota. Jak trzeba strzelasz - przyjemnie. Klimat bardzo dobry, aktor bardzo dobry. Nie miałem na co narzekać.
Sądzę, że to nie to. W sumie sam jestem ciekaw, co myśli stworzenie, które jedzie na autostradzie, przy prędkości "autostradowej" (np. 140 km/h) komuś "na zderzaku").
Tak samo niebezpieczne jest wjeżdżanie z lewego pasa na prawy, tuż przed maskę ... i to bez kierunkowskazu.
Kupię dysk HDD 2,5". Może komuś gdzieś zalega, jak jednemu koledze z naszego forum, którego pozdrawiam, odsprzedał w dobrej cenie. Ma służyć jako zewnętrzny na dane, wsadzony w obudowę za 11zł z ALi. Stan nie musi być idealny ale też nie piszczącoDrapiące, wibrujące pulsacyjnie. Pojemności od 750GB, najlepiej 1TB 2TB. Więc zapraszam do przeszukiwania szaf i wykręcania dysków ze starych lajtopów
Rekomendowane odpowiedzi