Nic nie wyjdzie bo nie ma co wyjsc, przeciez zawsze jakis tam promil czy porocent sprzetu pada. Nie ma elektorniki co sie nie psuje, w dodatku te cpu sa klepane na potege, a to co sie tam czyta na necie to nawet nie jest pewnie promil w stosunku do wyprodukowanychsztuk
Zreszta jak padnie to jest GW i nie ma co sobie tym glowy zawracac.
https://wccftech.com/ryzen-7-9800x3d-pushed-to-a-record-7335-mhz-frequency/
Chory, nie świętujący tego, że się cyferka w kalendarzu zmieniła, najchętniej bym już poszedł spać ale nie ma sensu bo zaraz petardy i fajer... zimne ognie obudzą.
Kurde, ile to już czasu ludzie nie używają tej nazwy. Fojerwerki, jaa? Fajerłorki.
Wszystkiego niezwiązenego z łorkiem w Nowym Roku i aby był nienajgorszy
Kultura picia się zmienia, szczególnie jak się człowiek przerzuci na lepsze trunki. Ja w barku mam flaszki kupione 2-3 lata temu, czekają na specjalną okazję.
Tak upalone procki były na początku am5 gdzie spaliły się nie tylko procki x3d ale też i płyty później to ogarnęli. Natomiast pojedyncze sztuki zawsze się znajdą że jakiś procesor padł.
Zimny lut to też duże uproszenie, nie wiem jaka technikę używają finalnie do połączenia, ale nie jest to wycięte z jednego kawałka krzemu tylko są to elementy nanoszone jeden na drugi. I proces łączenia przez jakiś czas mógł być wadliwy lub nadal jest tylko wady wychodzą po dłuższym czasie pracy.
Rekomendowane odpowiedzi