maxmaster027 1 093 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Nie no wypluj te slowa 6080 musi miec 32GB, tyle sie na nia ludzie naczekali to chociaz niech sypna tego ramu
Totek 905 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Dadzą 18GB na kostkach 3GB i +20% wydajności do 5080 i ludzie wezmą z pocałowaniem w Zgadnijcie co się stanie z szyną 1
Kadajo 8 132 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Po co ci szyna jak masz technologie AI, DLSS i inne CUDA 1
MadDog 348 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu CUDA, CUDA ogłaszają No dobra. Po niecałych 3 latach wracam do obozu zielonych. Dziękuję ci AMD za to, że pokazałeś właścicielom poprzedniej generacji wielkiego FUCKa. W nagrodę jedzie do mnie PNY 5080 OC. Ale co by nie mówić to AMD przywróciło sporo dobrego do swoich kart. Generalnie nie narzekam na swojego Szafirka 7900XT ale jak dalej będą robić takie numery to niestety nic się nie zmieni. AMD dalej będzie w czarnej dupie. A swoimi posunięciami sprawiają tylko, że ludzie będą się od nich dalej odwracać. No nic, moja karciocha wleci do komputera syna. Chłopak się ucieszy bo dostanie fajny prezent na urodziny. Jego 3070ka zostanie jako rezerwa albo puszczę ją za jakieś psie pieniądze. Albo poczekam jak rynek kart graficznych załamie się całkowicie to może sprzedam za dobrą kasę? 1 1 3
leven 706 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ale sobie wrogów narobiłeś tym wpisem Czerwoni właśnie ustawiają stos z Twoją podobizną No, a teraz otworzą się Tobie oczy
VRman 3 102 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 20 minut temu, MadDog napisał(a): Albo poczekam jak rynek kart graficznych załamie się całkowicie to może sprzedam za dobrą kasę? Czekam z kartami z serii GTX 700 i 900. No come on. Chociaż te 600zł jak za czasów szału na kopanie za Keplera niech dadzą! Sam VRAM 3GB to jest panie pińcet warty! Edytowane 8 godzin temu przez VRman 1 1
Phoenix. 5 246 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu https://videocardz.com/newz/three-rtx-50-cards-reportedly-make-up-75-of-nvidias-q1-2026-supply
MadDog 348 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, leven napisał(a): Ale sobie wrogów narobiłeś tym wpisem Czerwoni właśnie ustawiają stos z Twoją podobizną No, a teraz otworzą się Tobie oczy Nie no trzeba przyznać, że AMD zrobiło spore postępy w ostatnim czasie i jest to całkiem fajna alternatywa w tych czasach. Radek 9070XT to przyjemna karciocha. Ma dobry stosunek ceny do możliwości, FSR4 w końcu wygląda przyzwoicie. A że mam tak czasami, że ni z gruchy ni pietruchy lubię sobie jakiś upgrade sprzętu zrobić to wleci na razie 5080ka. Tak samo nie mogę narzekać na 7900XT bo to też ciągle bardzo dobra karta a zwłaszcza w czystym rastrze. Tak wiem - upgrade raczej mało opłacalny w tych porąbanych czasach ale miałem ochotę wrzucić coś nowego do mojego blaszaka. 2 1
leven 706 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu No i dobrze, bo 5080 jest na topie UV + OC jeszcze bardziej zachęca. Nawet nie piszę o upscalerach, które działają rewelacyjnie w serii 5xxx
Kanzu 329 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Screen_Recording_20260130_161634_X.mp4 4
lukadd 3 304 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Dobrze robi dziewczyna dokumentując usterkę, aby nie było później problemów w procesie RMA Zresztą dzisiaj taki filmik można sobie w AI zrobić Edytowane 5 godzin temu przez lukadd
TheMr. 2 987 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 5070 Gaming Trio kupiony. Z ciekawości sprawdziłem za ile kupiłem 4070S rok temu w lipcu za Gainwarda Panther 2799 zł, ~2400 zł był MSI 2070 Gaming Z swojego czasu, ASUS GeForce RTX 3070 TUF 22.11.2022 - 3099 zł. Cena xxx70 w takim razie trzyma się podobnych widełek. Edytowane 3 godziny temu przez TheMr.
leven 706 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ino kasę liczą A co z pozytywami w wydajności/jakości ?
Kadajo 8 132 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 42 minuty temu, lukadd napisał(a): Dobrze robi dziewczyna dokumentując usterkę, aby nie było później problemów w procesie RMA Zresztą dzisiaj taki filmik można sobie w AI zrobić Ta jej reakcja najlepsza, yyyuuuuuu...
Doamdor 2 367 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu To RTX 4090, ciekawe czy jeszcze na gwarancji, bo bez to lipa.
lukadd 3 304 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dla czego lipa, kupi sobie 5090 za wyświetlenia i jeszcze na waciki zostanie
Fenrir_14 992 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Tak to jest jak kabel zasilający ma jedynie ładnie wyglądać 🤣 Obstawiam że to jakiś chiński śmietnik, ewentualnie cablemod, któremu zresztą też bym nie zaufał. 1 1
Pentium D 1 475 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Chyba 10 razy próbowałem zapłacić ale ciągle był błąd. Pewnie kilkanaście osób próbowało w tym samym czasie i dlatego nie przechodziło aż w końcu komuś się udało. 1
leven 706 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 50 minut temu, Pentium D napisał(a): Chyba 10 razy próbowałem zapłacić ale ciągle był błąd. Pewnie kilkanaście osób próbowało w tym samym czasie i dlatego nie przechodziło aż w końcu komuś się udało. Taką pierdziawkę chcą kupić ? Przecież wedle tutejszych znawców, ta karta powinna nie istnieć Nagle obudzeni ? 1000 zł ? Edytowane 3 godziny temu przez leven
copyname 113 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Kurczę, 1000 zł za 16gb 5060ti? a mi udało się sprzedać 3060ti 8gb używkę (prawie 4 latek) za 900 pln. Aż mi głupio
Grolshek 830 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, leven napisał(a): Taką pierdziawkę chcą kupić Nie ma złych kart. Są jedynie źle wycenione. Ta twoja pierdziawka to świetna karta za 1500pln powiedzmy. Tyle jest warta. A że jest słabo wyceniona to już ja na to nic nie poradzę.
PepePanDziobak 130 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Pentium D napisał(a): Chyba 10 razy próbowałem zapłacić ale ciągle był błąd. Pewnie kilkanaście osób próbowało w tym samym czasie i dlatego nie przechodziło aż w końcu komuś się udało. ciekawe czy to fejk . Sam bym to na handel łyknął Dziś patrzyłem ceny 5060ti 16gb vram które kupowałem sąsiadowi zaraz po premierze za 2299 a dzisiaj 2499 ładnie te ceny latają. Cieszę się ze swojej 5070 jak dziecko kupiona za mega dobry kesz Edytowane 2 godziny temu przez PepePanDziobak
leven 706 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 minut temu, Grolshek napisał(a): Nie ma złych kart. Są jedynie źle wycenione. Ta twoja pierdziawka to świetna karta za 1500pln powiedzmy. Tyle jest warta. A że jest słabo wyceniona to już ja na to nic nie poradzę. Miłe słowa, ale nie za 1500zł Bez przesady, ta karta robi 4070 w jajca 2300 na teraz, to kup teraz 16GB Vram ofkors.
Rekomendowane odpowiedzi