takie same jak lewica i PO KO kiedy donosili na Polskę w europejskim parlamencie, blokowali środki z KPO i głosowali przeciw Polsce, dokładnie takie same ścierwo które powinno zostać skazane za zdradę stanu, jednym i drugi nie chodzi o dobro Polski i obywateli tylko do dorwanie się do koryta, a w tym swoim zacietrzewieniu zdradzieckie szmaty nie dostrzegają jak są rozgrywani przez obce mocarstwa i jak działają na szkodę państwa Polskiego
To bez znaczenia potrzebny jest custom loop i chłodnicą wielką jak stodoła i przepalać mnóstwo watów by coś więcej wycisnąć z tej karty.
Pewnie i tak 99,9% ludków, którzy kupią tą kartę nic konkretnego z nimi i tak nie będą robić
Istnieją podstawki, ale dla GPU z HBM gdzie nie przysporzy to dodatkowych problemów. Nawet w labie AMD widziałem jak testują swoje chipy i siedzą w podstawce/sockecie.
Podziękujcie EVGA
@nozownikzberlina
Żadne z tych aut, które wymieniłeś nie jest w stanie przejechać 400km z prędkościami autostradowymi.
3 Perfo jak i Y przy prędkościach 130-140km/h zrobią ~300km. To samo z Cayenne.
Dopiero 3 LR lub Highland jest w stanie przejechać taki dystans a Mercedes CLA EQ potrafi podjechać nawet pod 500km.
Czy to mało do komfortowego podróżowania? Na dystansie 1000km względem auta spalinowego jadącego zgodnie z przepisami taki CLA EQ traci ~40 minut.
Ostatnio miałem podobną sytuacje. Facet zaparkował na 1 z 2 miejsc pod ładowarką w taki sposób, że praktycznie uniemożliwił podjazd 2 autom. Akurat mam port ładownia z prawej strony więc na upartego wjechałem na miejsce ładowania i stroną pasażera przytuliłem się do jego strony kierowcy na 5-7cm tak że nie było szans wejść do auta.
Swoje specjalnie podłączyłem do ładowania i poszedłem na zakupy na ~45min
Jak wróciłem to czekał na mnie bardzo oburzony, że go zastawiłem. Pokazałem mu znak informujący o miejscu dla aut elektrycznych a po drugie zaparkował na 2 miejscach. Jego refleksja że i tak będzie tu stawał. Uprzedziłem go tylko, że jak następnym razem tak stanie to zablokuje go na cały dzień bo podłączę AC
Rekomendowane odpowiedzi