Kiedyś mi wpadła śrubka od przykręcania płyty w system chłodzenia na Z790 (Asus Maximus Formula któraś tam już nie pamiętam, ale cała płyta zabudowana z obu stron metalem - jakoś się to nazywało armor czy cuś). Nie ukrywam, dwie godziny machania, stukania, uderzania itp. Zaklinowała się gdzieś w środku i za cholerę nie chciała się zluzować - już chciałem to dziadostwo całe odkręcić i kładąc ją na blacie stołu usłyszałem grzechotanie luźnej śrubki. Także znam ten ból i wiem, że kilka płyt montowanych przez doświadczonych składaczy poległo w ten sposób (na studiach dorabiałem sobie w Metro Pro Abit zanim przekształciło się/wchłonęło ich Proline)
No też jestem ciekawy co się tam odwaliło
Chyba można wykluczyć ich błąd, bo po podłączeniu 5060 wszytko ruszyło.
Wygląda na to ze 5090 była wadliwa i wysłała się sama na orbitę przy pierwszym uruchomieniu.
Te nowe MORA4 z akcesoriami, rez + topy do mocowania D5, wszystko ładnie zintegrowane w jeden pakiet, w takie coś bym szedł jakbym miał nieograniczony budżet, zadziała z dowolną budą, małą, dużą, benchem, bez znaczenia, i będzie służyć długo na kolejnych platformach, pełna kompatybilność.
Zasadniczo to praktycznie cały Stary Testament oparty jest na wyrwanych z kontekstu i metaforach
przekładanie tych ksiąg na życie realne w XXI wieku słabo się broni.
Rekomendowane odpowiedzi