Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie INNO widziałem zamiast kółeczka na śrubce ma sklejony backplate z laminatem. Zresztą jak ktoś da PTM to przed wysłaniem pewnie by trzeba było go ściągać i dawać jakąś pastę. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Send1N napisał(a):

Mało masz plomb w sieci aby w razie W nakleić za grosze? ;) tylko omijaj inno bo tam dają nietypową :E 

Dzieki za info :) w UK od paru generacji sie trzymalem FE bo bylo najtansze i bez plomb, ale zlozenie tego spowrotem to byl koszmar ;)

Edytowane przez srekal34
Opublikowano (edytowane)

Wiadomo, że 5090 to pójdzie w kilka minut, ale chyba z innymi tak źle być nie powinno?

Chociaż ciężko pewnie ocenić jakie ilości niereferentów sklepy dostaną na premierę.

Edytowane przez muszka
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, srekal34 napisał(a):

Wracam po latach do Polski, w ktorym sklepie teraz najwieksza szansa na kupienie 5090 na premiere? Jak bylo przy 4090? Bo przy 3090 to wiadomo ze byla masakra wszedzie :D

Media Expert.

Dodatkowo nie robią problemu z gwarancją jak opchniesz używkę komuś potem.

Edytowane przez ODIN85
  • Thanks 1
Opublikowano
38 minut temu, Gret napisał(a):

Zresztą jak ktoś da PTM to przed wysłaniem pewnie by trzeba było go ściągać i dawać jakąś pastę. 

Nie koniecznie, ptm ma ten sam odcień szarego co klasyczne gluty a po demontażu wygląda jak zwykła lekko wyschnięta pasta.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Brolly napisał(a):

Widzę wątek zrobił się aktywny myślę jakieś newsy a tutaj dalej lanie wody ehh czego się spodziewałem :E

Przyszedł typek z życzeniami na gwiazdkę, że gołe 5070 będzie miało ponad 16 GB i rozruszał towarzystwo  :D

• Haha 4