@Klakier1984 prawdę powiedziawszy lista filmów, "które TRZEBA zobaczyć" jest tak długa, że każdy ma zapewne spore braki w poszczególnych tytułach. Ja nie zapomnę jak "wchodziłem na poważnie" w filmy i celem było obejrzenie top 250 iMDB. To miały być najlepsze z najlepszych, no bo przecież nic więcej nie ma A potem się zaczęło... klasyki, festiwale, nagrody. No trochę mi jeszcze brakuje do domknięcia tej wspomnianej listy
@ghostdog tylko wiesz, problemy są dwa. Pierwszy to prawa autorskie i dostępność danego filmu (kiedyś się próbowałem w to wczytać, to jest taki galimatias, że głowa mała). Drugi taki, że taka lista/serwis zawsze będzie subiektywna i nawet gremialnie ciężko będzie ją ułożyć. Taki S. Schneider stworzył 1001 Movies You Must See Before You Die i poleganie tylko na niej, odbiera nam mnóstwo świetnych tytułów
Kolega nizej podsumowal to. Bylo 6 sezonow, klepanie tego samego w kolo. Mythic gear co zmienia w gameplayu? Jak to wplywa na zmiane skilli?Jak nie rozumiesz, ze Twoja postac po 20h pro ciupania ma juz wszystko, to znaczy ze w H&S nie grasz zbytnio. Bo czy masz 50 czy 300 paragon, to nic nie zmienia, Twoje 4GA przedmioty to samo - kilka procent w jedna czy druga strone nie zmienia nic, bo przedmiotow masz kilka na krzyz (w porownaniu do D2/POE2) i kilku bosow, gdzie konkurencja w tych czasach oferuje ich w setkach. RNG z dupy, balans gry z dupy.
To jest gra do ogrania na raz. Mam te same odczucia po roku, co po kilku latach w D3. Wlaczam D2:R i lepiej sie bawie, niz w tym gniocie, a gralo sie w to przez ponad 15 lat w chorych ilosciach i dalej sie nie nudzi. Tu tkwi caly sekret - ilosc gearu do zdobycia, co tworzy xxx kombinacji przy prostym, ale zajebistym drzewku skilli. Mozesz wtedy tez biegac 7-8 mobkow/bossow w nonstop przez lata, ale jest wyzwanie+nagroda = fun. D4 po prostu tego nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi