Najwidoczniej źle w to grałeś lub trafiłeś na kiepską aktualizację balansu. Pancerz wymusza na tobie aktywną walkę i korzystanie z kontr, perfekcyjnych uników lub ogłuszeń dla oznaczonych strzałów, które regenerują pancerz, a broń traktować jako dodatek do walki wręcz... On ma szybko spadać i się regenerować. Również celowanie w głowę jest ważne lub we wspinająca się hordę, gdzie wtedy padają od strzała i przydaje się pukawka z większą penetracją, aby trafić kilku na raz.
Pazur graficzny patrzac po fikmikach jakie do tej pory wrzucili to w prownaniu z CP2077 to nie koniecznie, natomiast jesli chodzi o ilosc bugów na premierę to mysle, ze nawet nie jeden a kilka pazurów pokaże i będzie godnym przeciwnikiem dla CP2077.
Mieszkanie 35.7m2 2 piętro, 2 pokoje, łazienka. W większym pokoju w rogu jest rura i ona grzeje, nikt jej nie schował w ścianie, w tym pokoju mam o 2-3C więcej niż w małym pokoju gdzie siedzę przy kompie, kompa mam przy grzejniku, więc nie mógłbym go nawet włączyć, w pokoju nie mam takiej rury, zaś w łazience jest to samo przy wannie rura, w okresie zimowym w łazience mam saunę- nie mam tam podzielników, ale nie odkręcam grzejnika bo idzie zwariować, wystarczy posiedzieć na kiblu i człowiek jak wychodzi to jakby wszedł do zimniejszego pomieszczenia, bo w łazience tak ciepło, do tego drzwi są non stop uchylone bo kotek ma tam swoją kuwetę. Teraz mam ponad 21C w moim pokoju z kompem- według elektrycznego termometru. Okna mam za wschód i zachód, teraz wali mi słońce, a od zachodu do kuchni i większego pokoju. Odkąd tu mieszkam, a będzie to 6 lat, to nie odkręcałem kaloryferów, nie ma wilgoci ani nic tego typu, w okresie letnim przez to, że mam okna na wschód i zachód, to mam piekarnik, tak gorąco, w kuchni za oknem na termometrze ~40C, żadne drzewo mnie nie zasłania.
Na bank 5800X3D będzie za słaby, gdyby miał DDR5 może by podołał, jak widziałem testy to nawet zwykłe procki AM5 bez X3D doganiają czy nawet przeganiają X3D z AM4.
Cześć,
ze względu usterki mojego aktualnego monitora którego wysłałem na gwarancję, kupiłem w zastępstwie za grosze ww. w temacie, problem w sumie nie wiem czy można to nazwać problemem.. obraz wygląda jakby był przeskalowany przez sam monitor, czyli na siłę jakby ktoś ustawił skalowanie 125/150% , strasznie to utrudnia użytkowanie czy granie, w ustawieniach monitora nie ma funkcji odpowiedzialnej za to, w systemie Windows wszystko jest ok, tak samo jest na kablu DP czy HDMI, monitor podłączany był do drugiego PC, ten sam efekt, posiadam 60Hz monitor serwisowy Acer, także 27' IPS no i takiego problemu na nim nie widać 🫡🫡 , macie jakieś sugestie co z tym fantem zrobić ? z góry dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi