Element Wojny 1 011 Opublikowano Piątek o 09:20 Opublikowano Piątek o 09:20 (edytowane) Uwielbiam brytyjski sklep Currys, ciągle pieprzą zamówienia - kolega zamówił w okresie świąt 4070 Duala od Asusa (najtańszy w promocji), wczoraj przyszła paczka, przysyła mi zdjęcia, a tam Windforce od Gigabyte Edytowane Piątek o 09:20 przez Element Wojny 1
Radio Tirana 233 Opublikowano Piątek o 09:21 Opublikowano Piątek o 09:21 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): a tam Windforce od Gigabyte Niech się cieszy. Asus Dual EVO to niesamowity paździerz jest.
Kadajo 1 319 Opublikowano Piątek o 09:21 Opublikowano Piątek o 09:21 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Uwielbiam brytyjski sklep Currys, ciągle pieprzą zamówienia - kolega zamówił w okresie świąt 4070 Duala od Asusa, wczoraj przyszła paczka, przysyła mi zdjęcia, a tam Windforce od Gigabyte Trzeba było w Uni zostać 1
Element Wojny 1 011 Opublikowano Piątek o 09:22 Opublikowano Piątek o 09:22 (edytowane) 2 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Niech się cieszy. Asus Dual EVO to niesamowity paździerz jest. Cholernie się cieszy, bo on się kompletnie na kartach nie zna. Zauważył różnicę dopiero jak odpakował kartę (!), bo zobaczył 3 wiatraki zamiast 2 Kto wie, może kupię jakiegoś Zotaca a przyślą mi Suprima? Edytowane Piątek o 09:24 przez Element Wojny 1
Kadajo 1 319 Opublikowano Piątek o 09:26 Opublikowano Piątek o 09:26 Gorzej ze się karta z paragonem nie zgadza 2 3
Reddzik 702 Opublikowano Piątek o 09:27 Opublikowano Piątek o 09:27 Siostra w Niemczech zamawiała klawiaturę na Amazonie, i dostała dwie sztuki. Zdarza się, ale to nie Polska. 3dni.. aż 3 dni
Element Wojny 1 011 Opublikowano Piątek o 09:27 Opublikowano Piątek o 09:27 Teraz, Kadajo napisał(a): Gorzej ze się karta z paragonem nie zgadza No to fakt, przez sklep nie mógłby reklamować jakby co, ale bezpośrednio u Gigabyte już chyba tak? Teraz, Reddzik napisał(a): 3dni.. aż 3 dni Szykuj kasę mistrzu! 1
Kadajo 1 319 Opublikowano Piątek o 09:29 Opublikowano Piątek o 09:29 2 minuty temu, Element Wojny napisał(a): No to fakt, przez sklep nie mógłby reklamować jakby co, ale bezpośrednio u Gigabyte już chyba tak? Bez dowodu zakupu ? 1
Element Wojny 1 011 Opublikowano Piątek o 09:30 Opublikowano Piątek o 09:30 Teraz, Kadajo napisał(a): Bez dowodu zakupu ? Paragon ma
TheMr. 500 Opublikowano Piątek o 09:31 Opublikowano Piątek o 09:31 RRSO 29% Przecież to gorzej niż bocian Spłata odsetek w momencie premiery 9xxx
Kadajo 1 319 Opublikowano Piątek o 09:31 Opublikowano Piątek o 09:31 Teraz, Element Wojny napisał(a): Paragon ma A tam nie ma modelu karty ? 1
Element Wojny 1 011 Opublikowano Piątek o 09:31 Opublikowano Piątek o 09:31 (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): A tam nie ma modelu karty ? Jest, 4070 coś tam 2 minuty temu, TheMr. napisał(a): RRSO 29% Przecież to gorzej niż bocian Spłata odsetek w momencie premiery 9xxx Trzeba założyć dodatkowy wątek z najlepszymi ofertami szybkich pożyczek pod zakup 50XX. Edytowane Piątek o 09:33 przez Element Wojny 2
senac 12 Opublikowano Piątek o 09:34 Opublikowano Piątek o 09:34 10 minut temu, Kadajo napisał(a): Trzeba było w Uni zostać Ja to ciągle dziwie się jak tu czytam co niektórzy przewidują o ile to 5080 mocniejszy będzie od 4090, gdzie nic tak naprawdę na to nie wskazuje. Chyba, że z tym DLSS4 cokolwiek to będzie. 2
X360 6 Opublikowano Piątek o 09:35 Opublikowano Piątek o 09:35 (edytowane) 7 godzin temu, Kadajo napisał(a): Szkoda ze juz dzis nikt się nie bawi w demka, a jak już to coś pokażą na prezentacji i nawet tego nie dadzą pobrać. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/community/demos/ Kiedyś to było: Teraz pokazują demka na prezentacji,które nigdy się nie ukazują. Z Racer RTX to "mistrzowski" fake był ze strony Nv Nigdy to miało nie wyjść. Edytowane Piątek o 09:36 przez X360
Kadajo 1 319 Opublikowano Piątek o 09:35 Opublikowano Piątek o 09:35 1 minutę temu, senac napisał(a): Ja to ciągle dziwie się jak tu czytam co niektórzy przewidują o ile to 5080 mocniejszy będzie od 4090, gdzie nic tak naprawdę na to nie wskazuje. Chyba, że z tym DLSS4 cokolwiek to będzie. Tak to zaczyna wyglądać, bo Nvidia dotarła do ściany i z tego procesu nie jest w stanie "wydusić" lepszych kart. 1
Smalec 184 Opublikowano Piątek o 09:36 Opublikowano Piątek o 09:36 8 minut temu, Element Wojny napisał(a):
Element Wojny 1 011 Opublikowano Piątek o 09:36 Opublikowano Piątek o 09:36 (edytowane) A tu najlepsza oferta: Dziś coś czuję będę mega dobre leaki! Edytowane Piątek o 09:38 przez Element Wojny 1
Kadajo 1 319 Opublikowano Piątek o 09:38 Opublikowano Piątek o 09:38 1 minutę temu, X360 napisał(a): Teraz pokazują demka na prezentacji,które nigdy się nie ukazują. Z Racer RTX to "mistrzowski" fake był ze strony Nv To coraz lepiej, nie wiedziałem ze samochodziki to był fake. Kuleczki z czasów RTX 3xxx to chociaż były faktycznie interaktywne, tylko tez ich nie udostępnili. 1
ODIN85 762 Opublikowano Piątek o 09:39 Opublikowano Piątek o 09:39 4 minuty temu, senac napisał(a): Ja to ciągle dziwie się jak tu czytam co niektórzy przewidują o ile to 5080 mocniejszy będzie od 4090, gdzie nic tak naprawdę na to nie wskazuje. Chyba, że z tym DLSS4 cokolwiek to będzie. Bo musi być a jak nie będzie to nvidia zeszła na psy
Element Wojny 1 011 Opublikowano Piątek o 09:40 Opublikowano Piątek o 09:40 (edytowane) O, Pan Kurteczka był kiedyś Panem Kuleczką. 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Bo musi być a jak nie będzie to nvidia zeszła na psy Oczywiście że będzie dużo szybsza, tamten Pan się zna, szykanuje Cię niepotrzebnie, szykuj kasę mistrzu na swój wymarzony upgrade. Edytowane Piątek o 09:41 przez Element Wojny
Kadajo 1 319 Opublikowano Piątek o 09:43 Opublikowano Piątek o 09:43 Z DLSS4 na pewno będzie, bo go na 4090 nie włączysz Jak to sie wszystko potwierdzi to niezła beka się szykuje. Naprawdę chyba oni nic nie ujawniają i wszytko tak późno, bo ta generacja to się niezły paździerz. 1
Element Wojny 1 011 Opublikowano Piątek o 09:43 Opublikowano Piątek o 09:43 Teraz, Kadajo napisał(a): Z DLLS4 na pewno będzie, bo go na 4090 nie włączysz Jak to sie wszystko potweirdzi to niezla beka sie szykuje. Napreawde chyba oni nic nie ujawaniaja i wszytko tak pozno bo ta generacja to sie niezly pazdzierz szykuje. Po premierze się okaże, że było wiele hałasu o nic i przerzucimy się na wątek Radeonów. 1
PiPoLiNiO 551 Opublikowano Piątek o 09:44 Opublikowano Piątek o 09:44 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): niezly pazdzierz szykuje. Była kiedyś jakaś generacja czegokolwiek gdzie napisałeś "ooo, ale super, szykuje się hit"? Bo jestem na forum 2 lata i tylko narzekasz
Radio Tirana 233 Opublikowano Piątek o 09:44 Opublikowano Piątek o 09:44 17 minut temu, Reddzik napisał(a): Siostra w Niemczech zamawiała klawiaturę na Amazonie, i dostała dwie sztuki. Zdarza się, ale to nie Polska. Mi kiedyś Amazon przysłał 2 dyski SSD zamiast jednego. Także zdarza się i w Polsce. 2
Reddzik 702 Opublikowano Piątek o 09:46 Opublikowano Piątek o 09:46 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): A tu najlepsza oferta: A Ty koledze chcesz wcisnąć takie "promocje" Zasilacz mam już kupiony, będzie po niedzieli i go przetestuję, teraz tylko czekać na wybór grafiki.
Rekomendowane odpowiedzi