Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Teraz, Gret napisał(a): czyli co? DLSS 4 także dla Ady? A w sumie, co jeżeli to pudełko od 4060 Edytowane 3 Stycznia przez P.Wiśnia
RTX4090 358 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Gret napisał(a): czyli co? DLSS 4 także dla Ady? Bardziej fake - bo masz opis Geforce EXP, a program już jest zaorany.
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 1 minutę temu, Tornado3 napisał(a): Przed premierą 3dmark blokuje wysyłanie wynikow Z discorda też trochę nie koniecznie można link wysłać Edytowane 3 Stycznia przez P.Wiśnia
Kadajo 7 408 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, P.Wiśnia napisał(a): Więc pewnie fake. Nie bez powodu to, co najważniejsze jest zasłonięte na tym screenie. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Same fejki. Nie lubię Was już. 2 1
Tornado3 327 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, P.Wiśnia napisał(a): Z discorda też trochę nie konieczna można link wysłać Wyślesz ale w wyszukiwarce go nie będzie
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Nie bez powodu to, co najważniejsze jest zasłonięte na tym screenie. Myślałem że może brak nadruków bo 1 pudełko będzie do kilku kart, tylko inne dane oraz nazwa.
Kadajo 7 408 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, P.Wiśnia napisał(a): Z discorda też trochę nie konieczna można link wysłać Z discorda czy forum to nie. Ale tam, gdzie możesz to dawaj link do stron czy X'a 1 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 16 minut temu, Spl97 napisał(a): Prawdopodobnie cena 1699 euro z 5080 to dotyczyła ceny nie Strixa czy Astrala, a TUF-a. Tak strzelam. Ale cewki gratis
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Z discorda czy forum to nie. Ale tam, gdzie możesz to dawaj link do stron czy X'a To przecież dawałem, z np. chiphell podesłałem wam oprócz tych benchmarków zdjęcia pudełka 5080 od MSI, listę kart mobilnych oraz testy kart mobilnych (5060) Wszystko później pojawiło się na videocardz.com Edytowane 3 Stycznia przez P.Wiśnia
Kadajo 7 408 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ok, wydawało mi się ze jako źródło pisałeś tylko stronę. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Z tymi pudełkami to nic się nie zgadza, ktoś się ładnie bawi w Photoshopie. 1
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ok, wydawało mi się ze jako źródło pisałeś tylko stronę. chiphell to forum które w większości wymaga zalogowania. Ale jak po jakim czasie wlatuje gdzieś na inne strony to zawsze mogę edytować jak chcesz. https://www.chiphell.com/thread-2662628-1-1.html = https://videocardz.com/newz/msi-geforce-rtx-5080-gpu-has-been-leaked-16gb-gddr7-and-256-bit-confirmed Edytowane 3 Stycznia przez P.Wiśnia
senac 43 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 38 minut temu, P.Wiśnia napisał(a): Żródło: chiphell.com Czyli wychodziłoby w połowie drogi między 4080 a 4090. Niczego więcej się nie spodziewałem Edytowane 3 Stycznia przez senac
Kadajo 7 408 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Przez te parę dni pewnie ilość leakow i fejkow nas zaleje jak Fukushime w Japoni w 2011 1
Totek 774 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Toć to pudełko od Ampera... Po co fejki sprzedajecie
Kadajo 7 408 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, senac napisał(a): Czyli wychodziłoby w połowie drogi między 4080 a 4090. Niczego więcej się nie spodziewałem 1
RTX4090 358 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia niech tylko ficzery DLSS 4 działają jakoś na 4090 i można spokojnie posiedzieć na karcie. Wszak będzie to drugie najwydajniejsze GPU świata.
Send1N 4 162 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia @Kadajo dałem ci kilka lajków z czapy żebyś mógł być pierwszy, cel osiągnięty możesz przestać spamować i iść się przespać 1 16
senac 43 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, RTX5090 napisał(a): niech tylko ficzery DLSS 4 działają jakoś na 4090 i można spokojnie posiedzieć na karcie. Wszak będzie to drugie najwydajniejsze GPU świata. Nie ma szans. Jak wtedy pokażą na wykresach że 5080 jest jednak 2x szybsza od 4090 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Jakie spanie, tutaj trzeba gify wrzucać, spanie to po premierze.
Gret 554 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia przynajmniej powrót po świętach 7 do roboty nie będzie nudny
Kadajo 7 408 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Wiadomo, że do 7 stycznia to tutaj nic prócz spamu, beki, leakow i fejkow raczej nie ujrzymy. Jak ktoś jest na to przeczulony to mogę od razu polecić powrót 7 i czytanie od tego dnia. "Głowa do góry, głowa do góry nie daj się zwariować" 1 1
DyndaS 93 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Mogą podać niską cenę a potem odwalą nr jak Sony z napędami Przecież jedyne co ma to na celu, to pozbycie się płyt, a więc rynku wtórnego. Dla mnie główna zaleta konsol, którą chcą ubić. No i gry kupujesz drożej online z DRM, która nie jest nawet Twoją własnością. Edytowane 3 Stycznia przez DyndaS
Rekomendowane odpowiedzi