ODIN85 3 504 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Pawcio napisał(a): Ale stypa. Może tort chociaż będzie
Spychcio 802 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Gdzie Jensen? Jakiś inny ziomek i ewidentnie czyta z promptera 3
Radio Tirana 1 059 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Łysy grzybie. Zjeżdżaj ze sceny i dawaj Kurtasa. 1
RTX4090 358 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia I to jest zapowiedź wielkiego czlowieka ....
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Reanimują Jensena czy co. Jensen jeszcze kreskę wciąga na zapleczu żeby mieć energię gadać o rewolucyjnej technologii przez 45 minut. 1
Pentium D 1 167 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Niech ten typ głębiej w dupę Jensena wejdzie bo jeszcze stopy wystają 2
PaVLo 921 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Ciekawe czy pokażą różnice 4090 -> 5090 I znów demo ... 🤯 Edytowane 7 Stycznia przez PaVLo
Johnny Tomala 80 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Zdążyłem okulary ściereczką czyszczącą przeczyścić, a kurtki nadal nie ma.
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jak nie wyjdzie w kurtce to będzie grubo
Gość P.Wiśnia Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Przewinąłem do końca i nic nie było o karta graficznych. Możecie iść spać.
cichy45 607 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Czuję taką ekscytację jak Ballmer wtedy: 1
Pawcio 84 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Teraz, ODIN85 napisał(a): Co to ma być?!? Przecież napisałem. Stypa
Kadajo 7 424 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Nawet konferecnja nie idze jak trzeba, to co dopiero karty, ale bedzie pompa
maxmaster027 893 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 2 minuty temu, Spychcio napisał(a): Gdzie Jensen? Jakiś inny ziomek i ewidentnie czyta z promptera No masakra, juz lepiej zeby shit talking robił, ale od siebie gadał ....
Rekomendowane odpowiedzi