Alek_M 233 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Macie za wysokie wymagania co do tej gry, ciekawe czy grając w Cannon Fodder, też tak narzekaliście
Keller 727 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 16 minut temu, Alek_M napisał(a): Macie za wysokie wymagania co do tej gry, ciekawe czy grając w Cannon Fodder, też tak narzekaliście Chodzi głównie o to że kilka rzeczy zaliczyło regres w porównaniu do wcześniejszych Stalkerów, a świat jest bardziej pusty i tekturowy, a nie czynny. 1
sideband 1 772 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 35 minut temu, Sheenek napisał(a): To ten wczesny dostep nigdy by nie zniknal, no chyba ze jakby wydali wersje z modami Na tym polega myk, że niektóry gry nie wychodzą z niego 1
lukadd 2 907 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Dokładnie tak. Kupując grę w wczesnym dostępnie jest zawsze ryzyko, szczególnie od studia które jest znane z nie radzenia sobie, że dana gra nigdy nie wyjdzie z tego wczesnego dostępu. I mody tutaj nie pomogą bo same podstawy są za bardzo zwalone Ja osobiście właśnie dla tego nie kupiłem stalkera na premierę, ani do dziś Bo od początku ta gra była dla mnie mocno niedorobionym wczesnym dostępem z dużym ryzykiem, że nigdy tego nie ogarną. Ogólnie na dzień dzisiejszy wątpię, aby byli w stanie kiedykolwiek ogarnąć tą grę. 1
Sheenek 330 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada (edytowane) 2 godziny temu, Alek_M napisał(a): Macie za wysokie wymagania co do tej gry, ciekawe czy grając w Cannon Fodder, też tak narzekaliście To bylo arcydzielo, i bez zadnych niespelnionych zapowiedzi. A tutaj tworcy sami naobiecywali, takze ten... Co do samego S2 to na dzisiaj jest jak najbardziej grywalny i tez calkiem fajny szczegolnie z kilkoma modami. Edytowane 18 Listopada przez Sheenek
Alek_M 233 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada 2 godziny temu, lukadd napisał(a): Ja osobiście właśnie dla tego nie kupiłem stalkera na premierę, ani do dziś Żałuj, ja mam teraz fajne pudełko w wersji Limited Edyszyn 1
Funky Koval 125 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada Czyli dalej guano. Nie kupuję zatem. Może za rok doprowadzą tą padakę (o ile to w ogóle mozliwe) do pełnoprawnego produktu sprzedawanego w pełnej cenie... 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Dopóki gra jest w Game Passie nie muszą tego doprowadzać do pełnoprawnego produktu
Kakarotto 727 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Już raczej muszą, ponieważ gra wyszła z GP.
Kakarotto 727 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Gra wyszła na PS5 to i wyszła z GP. Jak GP było tańsze, to można było tę wydmuszkę ograć, za pełna cenę to prawie jak scam.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada (edytowane) Za pełną cenę czyli 200 zł to można było tą kolekcjonerkę/limitowaną kupić, może gadżety nie warte więcej niż 100zł ale bym się bardziej z nich cieszył niż z tej wiecznej alphy Edytowane 19 Listopada przez AndrzejTrg 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 5 godzin temu, Kakarotto napisał(a): Gra wyszła na PS5 to i wyszła z GP. Jak GP było tańsze, to można było tę wydmuszkę ograć, za pełna cenę to prawie jak scam. Ta gra będzie w pełni grywalna jak cena osiągnie 30zł
Godlike 880 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Po tym patchu 1.7 coś lepiej jest? Ponoć optymalizację poprawili
Reddzik 2 762 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Ja czekam na fixa 1.7.1 i chyba pogram
PaVLo 917 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 49 minut temu, Godlike napisał(a): Po tym patchu 1.7 coś lepiej jest? Ponoć optymalizację poprawili Lepiej, nawet dlss z jakość (66% natywnej) mogłem dać na DLAA (natywna) i grafa ma jeszcze ponad 100W zapasu do korka
krzysiek_1990 74 Opublikowano Czwartek o 21:38 Opublikowano Czwartek o 21:38 (edytowane) Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Lepiej, nawet dlss z jakość (66% natywnej) mogłem dać na DLAA (natywna) i grafa ma jeszcze ponad 100W zapasu do korka Trawa nadal śnieży na dlss jak stary rubin czy coś ogarnęli ? Grałem w 1.3 i obserwuje zmiany czy jest sens zagrać, ale chyba poczekam do zmiany silnika. Edytowane Czwartek o 21:39 przez krzysiek_1990
Godlike 880 Opublikowano Czwartek o 22:33 Opublikowano Czwartek o 22:33 55 minut temu, krzysiek_1990 napisał(a): Trawa nadal śnieży na dlss jak stary rubin czy coś ogarnęli ? Grałem w 1.3 i obserwuje zmiany czy jest sens zagrać, ale chyba poczekam do zmiany silnika. Jakiej zmiany silnika?
Strilok 342 Opublikowano Czwartek o 22:36 Opublikowano Czwartek o 22:36 2 minuty temu, Godlike napisał(a): Jakiej zmiany silnika? Kolega źle napisał. Bardziej update silnika na wyższą wersję. Łap roadmapę 1
Sheenek 330 Opublikowano Czwartek o 23:39 Opublikowano Czwartek o 23:39 Ktos przenosil save z versji GP do Steam? 1
ODIN85 3 501 Opublikowano Piątek o 00:45 Opublikowano Piątek o 00:45 5 godzin temu, Godlike napisał(a): Po tym patchu 1.7 coś lepiej jest? Ponoć optymalizację poprawili Optymalizacja to był najmniejszy problem
STALKER 75 Opublikowano Piątek o 06:53 Opublikowano Piątek o 06:53 Ja też czekam na update silnika i ogram wtedy drugi raz zaszaleje i pojadę inną linią fabularną😂
Rekomendowane odpowiedzi