Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Alek_M napisał(a):

Macie za wysokie wymagania co do tej gry, ciekawe czy grając w Cannon Fodder, też tak narzekaliście :hihot:

Chodzi głównie o to że kilka rzeczy zaliczyło regres w porównaniu do wcześniejszych Stalkerów, a świat jest bardziej pusty i tekturowy, a nie czynny. 

• Upvote 1
Opublikowano

Dokładnie tak. Kupując grę w wczesnym dostępnie jest zawsze ryzyko, szczególnie od studia które jest znane z nie radzenia sobie, że dana gra nigdy nie wyjdzie z tego wczesnego dostępu. I mody tutaj nie pomogą bo same podstawy są za bardzo zwalone :E

Ja osobiście właśnie dla tego nie kupiłem stalkera na premierę, ani do dziś :E Bo od początku ta gra była dla mnie mocno niedorobionym wczesnym dostępem z dużym ryzykiem, że nigdy tego nie ogarną. 

Ogólnie na dzień dzisiejszy wątpię, aby byli w stanie kiedykolwiek ogarnąć tą grę.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Alek_M napisał(a):

Macie za wysokie wymagania co do tej gry, ciekawe czy grając w Cannon Fodder, też tak narzekaliście :hihot:

To bylo arcydzielo, i bez zadnych niespelnionych zapowiedzi.

A tutaj tworcy sami naobiecywali, takze ten...

Co do samego S2 to na dzisiaj jest jak najbardziej grywalny i tez calkiem fajny szczegolnie z kilkoma modami. 

Edytowane przez Sheenek
Opublikowano (edytowane)

Za pełną cenę czyli 200 zł to można było tą kolekcjonerkę/limitowaną kupić, może gadżety nie warte więcej niż 100zł ale bym się bardziej z nich cieszył niż z tej wiecznej alphy :)

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Kakarotto napisał(a):

Gra wyszła na PS5 to i wyszła z GP.

Jak GP było tańsze, to można było tę wydmuszkę ograć, za pełna cenę to prawie jak scam. :hihot:

Ta gra będzie w pełni grywalna jak cena osiągnie 30zł:E

Opublikowano
49 minut temu, Godlike napisał(a):

Po tym patchu 1.7 coś lepiej jest? Ponoć optymalizację poprawili :E

Lepiej, nawet dlss z jakość (66% natywnej) mogłem dać na DLAA (natywna) i grafa ma jeszcze ponad 100W zapasu do korka :D

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, PaVLo napisał(a):

Lepiej, nawet dlss z jakość (66% natywnej) mogłem dać na DLAA (natywna) i grafa ma jeszcze ponad 100W zapasu do korka :D

Trawa nadal śnieży na dlss jak stary rubin czy coś ogarnęli ? :wariat: Grałem w 1.3 i obserwuje zmiany czy jest sens zagrać, ale chyba poczekam do zmiany silnika.

Edytowane przez krzysiek_1990