Reddzik 3 883 Opublikowano Niedziela o 08:47 Opublikowano Niedziela o 08:47 Co będzie wraz z 2.0 to się dowiemy. Może dam radę skończyć grę, bo nigdy jej nie skończyłem. Zagram nawet bez dlc jak się nie zdecyduję zakupić. Bo chyba Mortal Shell 2 będzie lepszym zakupem niż dlc do Stalkera 2.
Spychcio 909 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Dojechał mój zestaw, byle do dodatku i urlopu, będzie grane 7
Spychcio 909 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Słuchawki Sony Inzone H9 II Można je podłączyć do PC, konsol lub smartfona. U mnie śmigają z PS5 PRO. Polecam, świetnie grają.
j4z 1 859 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spychcio napisał(a): świetnie grają Tzn jak?
Spychcio 909 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Specem od audio nie jestem, ale poprzednio miałem Pulse Elite i te w porównaniu do tamtych to przepaść. Testowałem aktualnie w Arc Raiders i wystrzały z broni, wybuchy, nawet te niosące się z daleka zrobiły na mnie takie wrażenie, że szczęka mi opadła Bardzo wyraźny dźwięk kroków, biegu, dialogów i świetny, realny, potężny bass kiedy trzeba. Dlatego już wiem, że granie w Stalkera to będzie "uczta".
Rekomendowane odpowiedzi