Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Ja jak mam ochotę pograć na dużym ekranie to biorę kompa do salonu biorę pada albo bezprzewodowa klawe/ myche i gram

Ja kiedyś na próbę wziąłem kabel 10m i nie musiałem targać skrzynki :E 

Tylko teraz OLED na biurku, a TV mam VA więc wiadomo co lepsze :D 

• Odpowiedzi 888
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Możliwe. Grasz w grę wroga to lecisz do gułagu. :E

W sumie poziom imersji to jakiś kosmos u nich! 😅

2 minuty temu, galakty napisał(a):

Ja kiedyś na próbę wziąłem kabel 10m i nie musiałem targać skrzynki :E 

Skąd ja to znam… XD

Edytowane przez userKAMIL
  • Haha 2
Opublikowano

Ja nie opłacam z 3 lata GP, nie widzę sensu, miałem 3 lata za free, ale potem nie przedłużałem, teraz jakbym nazbierał kilka gierek to zrobiłbym jakiś maraton na miesiąc albo 2, więc te ponad 40zł/msc, bo nie bawię się w nowe konta.
Ale Stalkera mam na steama, więc spokojnie sobie pogram, nie będzie mnie nikt ani nic gonić, że mi się abo skończy.

Opublikowano
28 minut temu, Reddzik napisał(a):

Grałeś w Splintercella Cell 1? W grze żeby poruszać się cicho korzystaliśmy ze scrolla i przesuwaliśmy ustawiając prędkość naszego poruszania się, 

W kilku grach tak jest, np w star citizen tez tak swoja predkosc ustawiasz. 

Opublikowano
1 minutę temu, DżonyBi napisał(a):

Urban VPN i konwersja GP Core na Ultimate, ale przelicznik nie jest tak dobry jak kiedys. Ostatnio wyszlo mi ~100zl za 7msc GPU.

Przecież miesiąc kosztuje normalnie 75 pln to 7 miechów za stówę nie jest dobre? :E

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Racja, ale ku sprostowaniu 47 zł kosztuje GP na PC, 75 masz Ultimate, jak ktoś nie potrzebuje grać na 2 sprzętach jednocześnie to bierze tańszą opcję.

Edytowane przez Jaycob
  • Like 1
Opublikowano
27 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Tak grałem i faktycznie tak było. Aby uzyskać ten efekt na klawiaturze trzeba by mieć taką gdzie przycisk możesz wcisnąć płynnie i nie do końca. Ktoś pisał wyżej, że takie klawiatury pojawiają się już na rynku i ok. Ale dalej nie zrobisz takiej płynności ruchem myszki. ;)

A po przeciwnej stronie na padzie masz mniej precyzyjne celowanie oraz siermiężną obsługę kratkowego ekwipunku ;)

Opublikowano (edytowane)

Jezeli chcesz przejsc w miesiac Stalkera 2 i zapomniec o GP to tak. Ja jeszcze MFS2024 zamierzam ogrywac i Indiane ogarnac po drodze, a moze cos jeszcze.. w sam raz dla mnie. Niecałe 15zl/msc to smiech na sali. Moglem tez ogarnac w ten sposob 4msc, ale kupilem wiecej.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
17 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Serio komuś szkoda 40zł na GP?

O ile w miesiąc od premiery ukończy grę i będzie przede wszystkim grywalna... Samo łatanie może im zająć tygodnie, więc niekoniecznie 40 zł wystarczy xD 

• Like 1
Opublikowano

Oni tam pisali o 15 zł/msc :E, a tu jest "tylko" 9zł mniej niż ze standardowego sklepu.

22 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Ja gram w dużo boomer shooterów, które wyszły tylko na PC, tam pad odpada, to szybkie FPS jak w latach 90, koniec offtopu.

Nie wiem, o czym mówisz. Grałem w Prodeus na padzie bez problemu.

Opublikowano
10 minut temu, Jaycob napisał(a):

Oni tam pisali o 15 zł/msc :E, a tu jest "tylko" 9zł mniej niż ze standardowego sklepu.

To jest ultimate więc troszkę więcej niż 9 PLN. Wiadomo dla samego PC nie ma różnicy. Jednak zawsze to taniej i bez VPN.

• Upvote 1
Opublikowano
48 minut temu, Necronom napisał(a):

A po przeciwnej stronie na padzie masz mniej precyzyjne celowanie oraz siermiężną obsługę kratkowego ekwipunku ;)

Jasne dlatego to bardzo indywidualna kwestia co kto woli. Dla mnie pad z tym płynnym ruchem jednak wygrywa w singlu.