Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, PaVLo napisał(a):

Coś czuję, ze szybko wyPADnie i zasiądziesz do klawiszy myszy :E

Nie wiem jak wyPADnie to przerzucanie gratów do plecaka w Metro dobrze się grało na padzie ale tutaj może być z tym problem 

32 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Miało być granie na Nową Zelandia a nie ma. Miał być preload a nie ma:P

Miała być dobra optymalizacaja aaa... 😂

Edytowane przez azgan
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Stjepan napisał(a):

Ja np, w takiego Woke Guard: Osrałem Zasłonę, albo Star Wars: Uglywoman, czy Assassasin Creed: Murzyn Shadows, nigdy tych gier nie kupię i w nie nie zagram, dla mnie są warte 0zł, nie są warte straty mojego czasu.

To inna sprawa.

Stalker obstawiam, że będzie ogólnie dobrą grą, ale mam obawy co do stanu technicznego gry i niedopracowań bo się po prostu nie wyrobią w terminie :E. Ale jak będzie klimat i chociaż przyzwoicie technicznie to przymknę oko na okazjonalny stutter itp. Ale jak będzie gorzej niż przyzwoicie to odpuszczam i czekam aż połatają.

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
Opublikowano

@lukaddNa bank będą jakieś spore niedoróbki techniczno-optymalizacyjne:E. Nie spodziewam się niczego innego. Przygody odważnych do grania na premierę chętnie obadam, ale z lekkiego dystansu, bo sam kupię jak już połatają fest:D:D. Póki co od jutra można:

folding-chair-fold-up-chair.gif

Opublikowano
2 minuty temu, lukadd napisał(a):

ale mam obawy co do stanu technicznego gry i niedopracowań 

Tradycja musi być 🤭. Przypomnij sobie jak wyglądała premiera pierwszego S.T.A.L.K.E.R.A jeszcze na Labie :lol2:

1 minutę temu, Kelam napisał(a):

@lukaddNa bank będą jakieś spore niedoróbki techniczno-optymalizacyjne:E.

Dyskusja jutro na forum ithardware.pl :lol2:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Takie pytanie pamiętacie na jakich configach graliście w Cień Czarnobyla? :E  To był 2007 rok. :E  

Wtedy miałem 7300GT i tylko statyczne oświetlenie działało dobrze. Zmiana na dynamiczne zabijała całkowicie grę :E Ale fakt, różnica w grafice była ogromna. Dopiero za jakiś czas nabyłem jakąś kartę z serii 8xxx.

Edytowane przez Necronom
Opublikowano
42 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Oj nie Stalker Cień Czarnobyla dzieje się w 2012 roku, Zew Prypeci chwilę później, a Stalker 2 Serce Czarnobyla 6 lat później czyli w 2018 roku, tu nie masz racji. :)

42 minuty temu, Necronom napisał(a):

Cień Czarnobyla rozgrywał się w 2012, a tu mamy ileś czasu później.

Spoko. Odszczekuję. 

Opublikowano
14 minut temu, Stjepan napisał(a):

Takie pytanie pamiętacie na jakich configach graliście w Cień Czarnobyla? :E  To był 2007 rok. :E  

8600GT, proca i ramu nie pamiętam. To był komp, który córce złożyłem za pieniądze z komunii ;) 

• Haha 2
Opublikowano

Nawet na tamte czasy granie w Cień Czarnobyla było ciężkie, ale klimat trzymał przy kompie - ładowałeś head shoty w oponenta a ten dalej stał, dla gracz kulka nie wiadomo skąd i zgon.

Ale trailer robił mega wrażenie realizmu + filmy jak w maskach twórcy jeździli po zonie i fotografowali obiekty i teren.

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, Stjepan napisał(a):

Nie grałem wtedy premierowo. Wtedy grało się w Wow'a TBC :E 24h na dobę.  A GPU miałem wtedy 8800GTS tego 320MB

Grałem jakoś później w Stalkera, ale nie przypominam sobie, abym go skończył :E

Opublikowano
Teraz, lukadd napisał(a):

Nie grałem wtedy premierowo. Wtedy grało się w Wow'a TBC :E 24h na dobę.  A GPU miałem wtedy 8800GTS tego 320MB

Grałem jakoś później w Stalkera, ale nie przypominam sobie, abym go skończył :E

Cień Czarnobyla końcówka, walka przy elektrowni to była masakra, save/load co chwilę. :E

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Stjepan napisał(a):

Cień Czarnobyla końcówka, walka przy elektrowni to była masakra, save/load co chwilę. :E

No co ty, z Gaussem pod ręką szło się jak czołg.

Wszyscy padali jak muchy.

Edytowane przez Frog67
Opublikowano

Najgorszy moment, miałem wrażenie że to od czapy już wrzucili bo pomysłu nie było. Inna sprawa, że za pierwszym razem nawet tam nie dotarłem, bo dostałem zakończenie jakieś ze Spełniaczem Życzeń. A te zakończenia wszystkie były złe :E 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Michaelred napisał(a):

Warto się za to zabierać jak mi się 1 średnio podobała?

Inne czasy inne engine, może, a nie musi Ci się spodobać, chociaż ja jestem fanem tego drewna, ja są fanie drewnianego Gothica. :)

Opublikowano

No ja właśnie grałem i w sumie nawet nie pamiętam którego. Hype byl wielki jednak mnie jakoś nie podeszła ta gra.

Teraz, Stjepan napisał(a):

chociaż ja jestem fanem tego drewna, ja są fanie drewnianego Gothica

No ja właśnie tego drewna nie mogłem zdzierżyć. Liczę, że może 2 jakoś ucywilizują. 

Opublikowano
29 minut temu, Stjepan napisał(a):

Geforce 7900 GS i Athlon 64 X2 4000+   

Wtedy to ja umiałem tylko FRAPS'a włączyć, nie wiedziałem co to jest 1% low a przy wymianie GPU na 8800GT pod pierwszego Crysisa nie miałem pojęcia, jak mi ten procek kartę będzie hamował :E 

Zresztą wąsaty Janusz z osiedlowego sklepu komputerowego wiecznie poprawiający spadające portki z tłustej dupy zapewniał, że będzie śmigać z tym procem zacnie. W tamtym czasie grałem na ps3 i x360 a komp był przy okazji więc dopiero po złożeniu kolejnego w 2011 i sparowaniu 8800GT z 2500k i porównaniu wyników w jakiś 3dmarkach doznałem objawienia :D 

prezes-objawienie.png

• Like 1