Vulc 306 Opublikowano Środa o 14:33 Opublikowano Środa o 14:33 5 minut temu, Kelam napisał(a): Panowie ja sobie wcześniej dziś oblukałem nieco i czy ja jestem ślepy, czy oni zrobili jeszcze większy downgrade grafiki na tym materiale z nv w stosunku jak było pokazane kilka tygodni temu? Tak, a o co chodzi? Może i grafika gorsza, ale za to wymagania wzrosły! 1 1 1
JeanPepin 23 Opublikowano Środa o 14:33 Opublikowano Środa o 14:33 Spokojnie, day1patch wszystko ogarnie 1
Kelam 717 Opublikowano Środa o 14:33 Opublikowano Środa o 14:33 Teraz, JeRRyF3D napisał(a): Graficznie IMO nie jest porywająco zupełnie, a jak wziąć pod uwagę wymagania, to jest wręcz słabo. Nie oceniam klimatu / grywalności, tylko to, co widzę. No zobaczymy. Jeszcze dziś się wyjaśni, a i na forum też coś wrzucą do topicku ze skrinami z gier.
Jaycob 284 Opublikowano Środa o 14:34 Opublikowano Środa o 14:34 Cytat Performance is terrible, even with a 4090 using DLSS Performance Awful texture pop-in.warping Lighting is regularly busted Reflections are glitchy Light sources often don't work correctly (many areas that are clearly supposed to be properly lit are just black as if there's no light on) NPCs and objects often glitch and just float in mid-air UI elements flicker in and out for no apparent reason NPCs will regularly stand on top of eachother during cutscenes Weapon audio cuts out regularly and just straight up doesn't make any sound Positional audio is completely borked and is completely inaccurate Enemy AI is poor When you complete an objective, it oftentimes won't update in the UI so you are unable to see that it's actually been completed Map markers are regularly inaccurate (such as where stashes are, etc..), leading you to completely inaccurate locations Stealth is totally busted; enemies can see you through walls 2 2
Alek_M 15 Opublikowano Środa o 14:34 Opublikowano Środa o 14:34 Ktoś zamawiał grę w RTV Euro i już odebrał, bo ja nadal czekam na SMS z infem o odbiorze?
aureumchaos 92 Opublikowano Środa o 14:34 Opublikowano Środa o 14:34 https://www.pcgamer.com/hardware/stalker-2-heart-of-chornobyl-performance-analysis-everyone-gets-ray-tracing-but-the-entry-fee-is-high/ tu na filmikach wyglada to niezle i nie szarpie zbytnio
trybcio86 19 Opublikowano Środa o 14:36 Opublikowano Środa o 14:36 Nie no rekomendowane dla 60 fps na medium bylo rx 5700xt a ta karta ledwo 45kl/s robi XD Wspaniala tragedia ze nawet z wymaganiami nie trafili XD https://www.purepc.pl/stalker-2-test-wydajnosci-wymagania-sprzetowe-opinia-recenzja?page=0,5
zoomehsak 17 Opublikowano Środa o 14:37 Opublikowano Środa o 14:37 2 minuty temu, Alek_M napisał(a): Ktoś zamawiał grę w RTV Euro i już odebrał, bo ja nadal czekam na SMS z infem o odbiorze? Większość sklepów dostała dzisiaj. Możliwe, że dany salon ma dużą dostawę i jeszcze przyjmują.
JeRRyF3D 330 Opublikowano Środa o 14:37 Opublikowano Środa o 14:37 Ja oglądam kaftana i... no graficznie, nie leży mi tak, jak mógłby.
Spychcio 277 Opublikowano Środa o 14:38 Opublikowano Środa o 14:38 Gra będzie dopiero poprawiana i jeszcze pewnie dojdzie RT, ale to lepiej po premierze 5090
Sheenek 67 Opublikowano Środa o 14:39 Opublikowano Środa o 14:39 Jak dla mnie wyglada dobrze, klimat jest jak wynika z recenzji, a to ze bugi, no coz powrot do przeszlosci mamay Dalem rade w 1czke to i tutaj dam
dawidoxx 102 Opublikowano Środa o 14:39 Opublikowano Środa o 14:39 9 minut temu, DżonyBi napisał(a): na 4090 w 4K z DLLS Q bez FG lub z FG bez DLSS można spokojnie grać nie jest źle A na mocarnym ps5 pro jakie ustawienia? 2
ODIN85 390 Opublikowano Środa o 14:40 Opublikowano Środa o 14:40 1 minutę temu, Spychcio napisał(a): Gra będzie dopiero poprawiana i jeszcze pewnie dojdzie RT, ale to lepiej po premierze 5090 To nie mogło być premiery w marcu?
lamparcicho 275 Opublikowano Środa o 14:41 Opublikowano Środa o 14:41 14 minut temu, ODIN85 napisał(a): Może gratis będą dawali Kartę do gry? Biere trzy! 1
Spychcio 277 Opublikowano Środa o 14:43 Opublikowano Środa o 14:43 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): To nie mogło być premiery w marcu? Nie bo przez tą wojne i zawieruchy z tym związane już tyle razy przekładali, że szok Jednak fakt, że to by wyszło grze tylko na lepsze bo 3 miechy to sporo na wstępne łatanie.
userKAMIL 139 Opublikowano Środa o 14:45 Opublikowano Środa o 14:45 Odetchnąłem z ulgą po testach na Pure poleci u mnie ma Full w 4K i 100-120 klatek. Jeszcze godzina! 1
Reddzik 298 Opublikowano Środa o 14:45 Opublikowano Środa o 14:45 Jestem ciekaw jak to będzie działać z "optymalizacją" od DF, czy kogoś innego, zapewne DLSS Balans może trochu pomóc, ale tych dropów i tak nie da się zniwelować, więc być może trzeba będzie ograniczyć fps do 30-40fps odpalić pada i tak grać.
JeRRyF3D 330 Opublikowano Środa o 14:45 Opublikowano Środa o 14:45 Mam kilka dni urlopu i 300 pln na koncie steam, to niewykluczone, że się skuszę (?), ale graficznie IMO wygląda gorzej od METRO. 3
Vulc 306 Opublikowano Środa o 14:47 Opublikowano Środa o 14:47 Problemy techniczne, bugi, crashe, to wszystko można załatać. Kiepskich dialogów, infantylnej atmosfery i postaci, płytkich zadań pobocznych, tego nie naprawisz. No, ale to nie temat o Veilguard. 2 2
Tomek_ITH 57 Opublikowano Środa o 14:47 Opublikowano Środa o 14:47 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Mam kilka dni urlopu i 300 pln na koncie steam, to niewykluczone, że się skuszę (?), ale graficznie IMO wygląda gorzej od METRO. Zdecydowanie gorzej
maras2574 95 Opublikowano Środa o 14:49 Opublikowano Środa o 14:49 15 minut temu, ODIN85 napisał(a): Można ściągać w GP. 155gb. I jak leci, idzie pełną parą ?
Sheenek 67 Opublikowano Środa o 14:49 Opublikowano Środa o 14:49 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Jadę z tym koksem: Na GP juz mozna sciagac?
Rekomendowane odpowiedzi