-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Dokładnie jak pisze kolega wyżej, to VR6, to zupełnie inna charakterystyka dźwięku. Osobiście za zwykłym V6 też nie przepadam, tak samo europejskie V8 też ma średni dźwięk. -
Przez sc0rpow · Opublikowano
Uruchomiłem Windowsa 10 w trybie awaryjnym zarówno z obsługą sieci jak i bez. Niestety w obu przypadkach jest ten sam problem. Jeden rdzeń CPU cały czas pracuje na 25-30%. Mało tego - testowo zainstalowałem też Windowsa 7 Home Premium 64-bit, a potem 32-bit. W obu przypadkach problem jest ten sam: W każdym razie prawdopodobnie udało mi się znaleźć rozwiązanie tego problemu, tylko że nie do końca wiem jak je zastosować. https://forum.ts.fujitsu.com/forum/viewtopic.php?t=48106 Problem niemalże identyczny. Wszystko wskazuje na to, że winna jest wersja biosu 1.25, która to powoduje identyczne problemy. Rozwiązaniem jest wykonanie downgrade biosu z wersji 1.25 do wersji 1.20. Post, który odnosi się do całości wygląda tak: Ale potrzebję, żeby mnie ktoś pokierował i powiedział co robię źle. Pobrałem ze strony fujitsu program zwany "BootStick" z tego linka: https://support.ts.fujitsu.com/IndexDownload.asp?lng=&SoftwareGUID=4C7EAC35-E4B9-4EB2-B51D-C7AB265A9690 Użyłem go do sformatowania pendrive. Po formacie zostały na nim utworzone trzy pliki: KERNEL.SYS, ThirdPartyLicenses i System Volume Information. Na tego samego pendrive nagrałem folder z biosem w wersji 1.20. Cała zawartość pendrive wygląda teraz tak: Folder "DOS" po otworzeniu wygląd tak: Następnie zedytowałem plik dosflash.bat, żeby wyglądał w ten sposób: Całość zapisałem. Następnie kiedy z poziomu Windowsa wchodzę w zawartość mojego Pendrive, otwieram folder "DOS" i potem otwieram DOSFlash.bat pojawia się informacja, że nie można uruchomić tego pliku, ponieważ posiadam system 64-bitowy zamiast 32-bitowego. Jeśli jednak uruchomię plik w trybie zgodności Win7 32-bit to otwiera się wiersz poleceń: Niby wszystkie wydaje się być ok, ale w momencie gdy kliknę ten dowolny klawisz to okno CMD po prostu się zamyka i nie dzieje się nic. Gdzie robię błąd? Ewentualnie w jaki sposób mogę uruchomić tego pendrive z nagranym biosem z poziomu biosu mojego laptopa? Wiem, że ściana tekstu jaką napisałem odstrasza, ale może ktoś się pokusi o pomoc w tej sprawie -
Przez unadarek · Opublikowano
No i koniec z wystawianiem na normalnym allegro znaczy nie firmowym , poku....cy sobie wrzucili ochronę marek i zostaje tylko lokalne z ciekawymi prowizjami :-) Jeszcze z 2 tygodnie temu szło wystawić aukcje dziś już po ptokach :-) -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ale smęcicie z tym, że gry się nie zmieniają. Demencja Was dopada. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Miałem Vipery 8000cl36 i im 1.55v wystarczało żeby wczytać pulpit na 8000mhz cl36 ... Stabilności 0. 7800mhz to samo, więc trochę bieda. Wziąłem teraz viperki 2x32gb tylko dlatego że są w cenie praktycznie 2x16. Liczę na adie i że dualrank nadrobi słabości binu względem single rank
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi