Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, wrobel_krk napisał(a):

No ue5 to raczej StutterEngine5

Pobili Silent Hill 2 Remake przed patchem ze stutterem? Bo na razie SH2 w wersji premierowej ma u mnie koronę. 

Teraz, Kelam napisał(a):

:hihot:

horizon-forbidden-west-aloy.gif

Nie spodziewaliście się Aloy w tym wątku :lol2:

Opublikowano (edytowane)

Pograłem trochę dotarłem do wioski, pijawa była najlepsza na początku, ech zna się Stalkera starego dlatego większego wrażenia na mnie nie zrobiła, muszą trochę poprawić, we wiosce spadło do 40-50fps, ustawienia wysokie, DLSSQ+FG, 7.5GB VRAM mi zjadło. :E Jutro na 6 do roboty, na dzisiaj już starczy grania, ale klimat jest nieziemski, to cały czas stary dobry Stalker, ja mam latarkę ustawioną na klik kółka od myszy. :E 

Edytowane przez Stjepan
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

to dziwne o czym piszecie bo u mnie nie mam zadnych dropow fps czy stutteringu, stabilne 100 fps +
fakt, na poczatku dziwny microlag myszki byl i albo sie przyzwyczailem albo zniklo ;d

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Art385 napisał(a):

Zaspojluje ci 2 części Aloy is Gey :E 

A jakże by inaczej. To co ma oswajać z innymi stanami świadomości tak naprawdę je obrzydza.

Eh tak po prawdzie mi to wisi. Ale to że gamplay mi nie leży to trochę "bull".

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano
Teraz, Tankietka napisał(a):

Ścina jak się biegnie i doczytuje dane w locie? Rak współczesnych gierek. 

@AliMoże nie biegasz:)

A serio czasem coś zetnie, wygląda nieźle nawet na 3080 z dlss Quality, licznika fps nie włączam żeby się nie denerwować:)

Opublikowano

Ja cisnę bez dlss wszystko w prawo i do tego włączony FG. Koło 100 fps mam na 3440x1440p ale jak biegnę to spada do 75.... Dropow na razie nie doświadczyłem jakichs tragicznych ale brak rebindowania klawiszy i znikające ui podręcznych rzeczy wkurza i ciągle nie zapisuje ustawień myszki... No i ta brzydota graficzna, może później będzie lepiej lub w dzień? 

Gre mam z eneby więc już nie oddam xD trzeba będzie przejść do końca... 

Opublikowano
4 minuty temu, Suchy211 napisał(a):

A jakże by inaczej. To co ma oswajać z innymi stanami świadomości tak naprawdę je obrzydza.

Żeby z takim smakiem i polotem Bioware zrobiło GejGuarda to bym w niego teraz grał a nie siedział w temacie o Stalkerze i offtopował xD 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, aureumchaos napisał(a):

Ja cisnę bez dlss wszystko w prawo i do tego włączony FG. Koło 100 fps mam na 3440x1440p ale jak biegnę to spada do 75.... Dropow na razie nie doświadczyłem jakichs tragicznych ale brak rebindowania klawiszy i znikające ui podręcznych rzeczy wkurza i ciągle nie zapisuje ustawień myszki... No i ta brzydota graficzna, może później będzie lepiej lub w dzień? 

Gre mam z eneby więc już nie oddam xD trzeba będzie przejść do końca... 

W dzień IMO jest dużo ładniej

99888 graczy na Steamie, zaraz pęknie 100k

Edytowane przez MJRegul
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tragiczny stutter.:/

Na Ryzen 5600x i rtx 3070ti bez DLSS lepiej nie podchodzić. Na quality niby jest ok 55 fpsów, ale ciężko się gra. Trochę jeszcze spróbuje, ale pewnie przestanę i poczekam aż chociaż trochę spatchują, zresztą z tego co się czyta gra ma dużo błędów technicznych.

Co nie zmienia faktu, że klimat wylewa się z ekranu.

Edytowane przez abudabi