JeRRyF3D 291 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Ja zrobiłem zwrotkę na Steam. Edytowane 4 godziny temu przez JeRRyF3D 2 1 6
lukadd 210 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Na Ss podobno wygląda lepiej niż na wcześniejszych trailerach Nie chce nawet wiedzieć jak to wygląda na S Ktoś na reddice pisał, że na wymioty go zbiera jak odpalił performance na S 1
DyndaS 42 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, wrobel_krk napisał(a): @Phoenix.Tam jest najlepszy komentarz: Ta gra wygląda własnei jakby jednocześnie była z 2010 i 2024 roku:) No bo ta gra wygląda jak stara z jakimiś modami lub remake przeniesiony na nowy silnik.... oh wait...
Jaycob 225 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): To postać nie chudnie jak tyle km z buta się wali? Jak tu schudnąć jak jednym pożywieniem jest wóda, piwo, chleb i kiełbasa. To same węglowodany!
JeRRyF3D 291 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Nie chce nawet wiedzieć jak to wygląda na S Ktoś na reddice pisał, że na wymioty go zbiera jak odpalił performance na S
lamparcicho 257 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Nie chce nawet wiedzieć jak to wygląda na S Ktoś na reddice pisał, że na wymioty go zbiera jak odpalił performance na S To na "esce" jest tryb performance? Przecież tam wszystko działa w trybie performance 30fps
Spychcio 266 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 7 minut temu, Jaycob napisał(a): Ta gra jest brutalnie trudna na tym drugim poziomie. Dwa hity od mutanta i zgon, przy czym ja muszę wyładować z 2 magazynki i trafienie w niego nie jest takie proste. Dodatkowym utrudnieniem jest psucie się broni. Przydałoby się jakieś narzędzie do craftowania, aby można było naprawić broń z poziomu ekwipunku. Sama naprawa za te kupony to absurdalne koszta i nie opłaca się tego robić. Irytuje mnie także obciążenie, na 60% załadunku plecaka już się jest spowolnionym. Cały mój plecak. Co ja mam tutaj wywalić, aby zejść z wagi? Przecież nie pozbędę się amunicji czy apteczek. Broni tyle wapada tej samej, że cały czas można zmieniać na sprawną bo amunicja zawsze pasuje do kilku rodzajów broni. Notatki do wywalenia, ten pomarańczowy skaner też bo masz już taki, woda do wywalenia, energetyki też, chleb też bo daje tyle co nic, tłumik dołącz do broni, po co 3 Ci 3 bronie małe (jedna wystarczy). Ja mam zawsze max 15 bandaży i 15 tych pomarańczowych kostek do leczenia HP i max 10 butelek wódki. Po co wszystkie rodzaje amunicji, nosisz tylko te, które są potrzebne. Jednym słowem brakuje Ci trochę organizacji:)) 1 1
Frog67 89 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 15 minut temu, Jaycob napisał(a): Cały mój plecak. Co ja mam tutaj wywalić, aby zejść z wagi? Przecież nie pozbędę się amunicji czy apteczek. Po co ci tyle flakonów, monopolowy otwierasz schowaj do skrytki część a i odłóż amunicje ktorej nie używasz
Joloxx9 178 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 32 minuty temu, DITMD napisał(a): @aureumchaos To się zateguje pozniej plus oczywiście
Jaycob 225 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, Spychcio napisał(a): Broni tyle wapada tej samej, że cały czas można zmieniać na sprawną bo amunicja zawsze pasuje do kilku rodzajów broni. Notatki do wywalenia, ten pomarańczowy skaner też bo masz już taki, woda do wywalenia, energetyki też, chleb też bo daje tyle co nic, tłumik dołącz do broni, po co 3 Ci 3 bronie małe (jedna wystarczy). Ja mam zawsze max 15 bandaży i 15 tych pomarańczowych kostek do leczenia HP i max 10 butelek wódki. Po co wszystkie rodzaje amunicji, nosisz tylko te, które są potrzebne. Jednym słowem brakuje Ci trochę organizacji:)) Wypadają, ale nie wszystkie są fajnym kolimatorem. Co do pożywienia to chyba jest potrzebne nie? Po coś się ta ikonka, ze trzeba coś zjeść się wyświetla. Noszą każda amunicje, bo czemu nie? A jak podniosę jakiś sprzecior, który będę miał pod tą ammo?
JeRRyF3D 291 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu A tutaj masturbacja cieniowaniem i oświetleniem. Meh. https://youtu.be/WtEEJMyQUXE?si=rv7WZqo1tkShDV3z 2
Joloxx9 178 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, Jaycob napisał(a): Jak tu schudnąć jak jednym pożywieniem jest wóda, piwo, chleb i kiełbasa. To same węglowodany! Kiełbasa to weglowodany? wóda też niezbyt 😅 zresztą one nic nie mają wspólnego z chudnięciem 😛 Edytowane 4 godziny temu przez Joloxx9 1
Spychcio 266 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 11 minut temu, lukadd napisał(a): Nie chce nawet wiedzieć jak to wygląda na S Ktoś na reddice pisał, że na wymioty go zbiera jak odpalił performance na S Już widzę jak ktoś to odpala na TV 65"+, piksele wielkości pięści
DITMD 118 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Frog67 napisał(a): Po co ci tyle flakonów, monopolowy otwierasz schowaj do skrytki część a i odłóż amunicje ktorej nie używasz 21 butelek wódki ze sobą targa, o reszcie nawet nie wspomnę, %$#@&^ patol 3
Umpero 132 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Panowie jak fabuła w tej grze? Jest klimat? Jest jakaś ciekawa historia? Nie lubię gier typu zbieractwo. O ile zbieractwo jest takim pomniejszym dodatkiem to idzie przełknąć... Pomijam bugi techniczne bo to z czasem naprawią. Natomiast czy idzie się wczuć w postać i świat w grze? Jeśli tak to sobie zaczekam do premiery 5090 i wtedy pewnie już ją trochę połatają. Jak nie to nawet nie tknę bo szkoda mi czasu na półśrodki
Jaycob 225 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dużo tych stref radioaktywnych. Teraz, DITMD napisał(a): 21 butelek wódki ze sobą targa, o reszcie nawet nie wspomnę, %$#@&^ patol 1
Joloxx9 178 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): A tutaj masturbacja cieniowaniem i oświetleniem. Meh. https://youtu.be/WtEEJMyQUXE?si=rv7WZqo1tkShDV3z Komentarz Chyba za dużo copium poszło u obu panow jak im się cieniowanie podoba w tej grze. 3
ODIN85 372 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 16 minut temu, lukadd napisał(a): Gra jest totalnie skopana, w obecnym stanie żaden sprzęt jej nie pomoże. Trzeba czekać na poprawki gry. Albo na Rtx 5090
Frog67 89 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Widać że cienie i roślinność chyba najmocniej ubijają i dla większości najlepszym kompromisem będzie dac na medium, przynajmniej na tę chwile. Mimo że ustawienia nie najwyższe rozdziałka 1440p to i tak 10GB Vram siorbie i 20.5GB Ram Edytowane 4 godziny temu przez Frog67
lukadd 210 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Albo na Rtx 5090 Nawet 6090 też nic tutaj nie pomoże w obecnym stanie gry. Na obecnym GPU możesz zjechać poziom niżej z rozdzielczością, czy dać DLSS i czy coś to pomaga? Nie, gra dalej jest zwalona od strony technicznej i ma milion baboli Edytowane 3 godziny temu przez lukadd
Spychcio 266 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Wypadają, ale nie wszystkie są fajnym kolimatorem. Co do pożywienia to chyba jest potrzebne nie? Po coś się ta ikonka, ze trzeba coś zjeść się wyświetla. Noszą każda amunicje, bo czemu nie? A jak podniosę jakiś sprzecior, który będę miał pod tą ammo? Stalker musi strzelać z tego co jest pod ręką to gra survivala a noe cod:)) Ikone jedzenia praktycznie zawsze olewam przez długi czas bo nie widzę wplywu na gre, co innego np. krwawienie czy promieniowanie. Wystarczą 3 ammo, do snajperek, strzelb i karabinków:))
ODIN85 372 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 12 minut temu, Jaycob napisał(a): Wypadają, ale nie wszystkie są fajnym kolimatorem. Co do pożywienia to chyba jest potrzebne nie? Po coś się ta ikonka, ze trzeba coś zjeść się wyświetla. Noszą każda amunicje, bo czemu nie? A jak podniosę jakiś sprzecior, który będę miał pod tą ammo? https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/19
Reddzik 256 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Wysłałem do tych twórców screeny i ten mój filmik, opisałem co nie co, niech się bawią i głowią co za twór stworzyli, ostatnio nasz kolega @caleb59 bawił się podobnie, więc trzeba brać przykład z dobrych uczynków. Dostałem numerek, prawie 4k w kolejce Edytowane 3 godziny temu przez Reddzik 2 2 1
Jaycob 225 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, ODIN85 napisał(a): https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/19 Nie tam, to już oszukiwanie.;) Ogarnąłem, wywaliłem tę wódę i zleciało 7kg. Co ze mnie za Polak co wódę wywala! 1
bbandi 68 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Nie tam, to już oszukiwanie.;) Ogarnąłem, wywaliłem tę wódę i zleciało 7kg. Co ze mnie za Polak co wódę wywala! A po co wywalać, kupić i niech stoi, przecież to może leżeć. 1
Rekomendowane odpowiedzi