Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Gram do Indiany,potem się zobaczy:)

Indiana to średniak grałem 4h. Głównym minusem gry jest durne i słabe SI. A ja jestem wyczulony na ten punkt. 

Opublikowano
Teraz, DITMD napisał(a):

Nie rozumiem czego oczekiwaliście od tej gry. Stalker to przede wszystkim klimat i eksploracja, to zawsze był przeciętny shooter. Ludzie tutaj napalali się na nie wiadomo co.

Tak Stalker to eksploracja. Ale tu eksploracja też nie jest najwyższych lotów. Stalker 1 i 3 miały mniejsze aczkolwiek ciekawiej się zwiedzało

Opublikowano
29 minut temu, Lypton napisał(a):

Fallout 4 ma średnią z recenzji 87/100. Wtedy było podobnie - recenzenci zachwyceni, gracze niekoniecznie. Największe growe periodyki i serwisy dawały mu między 9 a 10 na 10.

Do zachwytu mi daleko ale ze wszystkimi patchami, dlc i modami gra się bardzo przyjemnie !.

Tutaj pewnie potrzeba również 2-3 lat na naprawę...

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, CavieZ napisał(a):

Indiana to średniak grałem 4h. Głównym minusem gry jest durne i słabe SI. A ja jestem wyczulony na ten punkt. 

Gdzie to niby grałes skoro premiera jest w grudniu?

brakło tłumaczenia :E

20241126142322_1.jpg

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
14 minut temu, dawidoxx napisał(a):

brakło tłumaczenia

Przynajmniej nie: "lorem ipsum", jak ktoś wcześniej podał na screenie. A tak można użyć Google Lens i załatwione. :P

6 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ok czyli tak jak sam zauważyłem… To nieźle grę przeszedł.

Prawie nic jeszcze nie widział.:E

• Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Premiera 8 grudnia? Już lata torrent? :E

Mam dostęp do wersji preview. Ale nie ma szans by poprawili SI. Nigdy takiego elementu nie poprawiają. Za późno. 

Opublikowano
6 godzin temu, wrobel_krk napisał(a):

A serio ktoś tam wstawiał jakiś mod że można odblokować misje jak się zbugowały/ ich nie ma;)

Tak, kolega @seba842005wrzucał poradnik co zrobić w takiej sytuacji na 141 stronie tego wątku. Pomogło i ruszyłem dalej, ale co z tego jak ukończyłem misję i znów musiałem korzystać z konsoli żeby wystartować z nową ! Jak tak ma być do końca, to zlewam tego krapa i leci z dysku !  

• Upvote 1
Opublikowano

Jedno trzeba przyznać dobre artefakty robią bardzo dużą różnice żeby nie powiedzieć gigantyczną, jak sobie ulepszyłem kieszeń na artefakty olowiem to moge tam wlożyć cokolwiek i  to zmienia mocno granie.

J6iI0YX.jpeg

Wszystkie kieszenie które są podkreślone na zielono mają dodatkową ochrone przed promieniowaniem.

Mimo że to nie jest bonus maksymalny to czuje te różnice w walce.

• Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, Frog67 napisał(a):

Jedno trzeba przyznać dobre artefakty robią bardzo dużą różnice żeby nie powiedzieć gigantyczną, jak sobie ulepszyłem kieszeń na artefakty olowiem to moge tam wlożyć cokolwiek i  to zmienia mocno granie.

Wszystkie kieszenie które są podkreślone na zielono mają dodatkową ochrone przed promieniowaniem.

Mimo że to nie jest bonus maksymalny to czuje te różnice w walce.

Jak ulepszyć kieszen?