Frog67 140 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, marcin2468 napisał(a): Może fabuła lub sentyment skłoniła ludzi do zakupu tej gry bo na pewno nie oprawa graficzna. Oprawa bywa nierówna ale to normalne przy takiej skali czasem jest ładnie, a innym razem niesmak. 1
seba842005 29 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 8 minut temu, Jaycob napisał(a): Ja ukończyłem grę bez tego narzędzia, po prostu uruchamiałem grę ponownie i wczytywałem starsze zapiski. U mnie wczytanie nawet zapisu sprzed kilku misji wcześni (jakieś 3h) nie przynosiło skutku. Jest masę info na sieci, że zadanie "Visions of Truth" jest zbugowane i twórcy o tym wiedzą.
Tooth 11 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Na moje gra nie powinna być oceniana przez recenzentów dopóki gra nie zostanie naprawiona. A oceny w skali miedzy 8-10 można wsadzic wadomo gdzie. Nie ukrywam jestem fanem Stalkera ale mam też dystans do tego co otrzymuje a co było pokazywane przedpremierowo i na ss. Edytowane 5 godzin temu przez Tooth 1
Art385 74 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Powiedzmy sobie szczerze Slav Junk zawsze taki był. Sam nie grałem ale jeśli da się w coś trafić to IMO już jest lepszą grą niż poprzednie części.
DITMD 153 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Kogo obchodzą te recenzje i oceny, niektórzy z tych recenzentów nawet tych gier nie kończą, ile warta jest taka recenzja? 1
Jaycob 338 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, seba842005 napisał(a): U mnie wczytanie nawet zapisu sprzed kilku misji wcześni (jakieś 3h) nie przynosiło skutku. Jest masę info na sieci, że zadanie "Visions of Truth" jest zbugowane i twórcy o tym wiedzą. Akurat to zadanie mi się niezabugowało. Problemy miałem przed tym i pod koniec gry.
Tooth 11 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Jaycob napisał(a): Akurat to zadanie mi się niezabugowało. Problemy miałem przed tym i pod koniec gry. Na każdej maszynie zainstalowana gra bedzie waliła innymi problemami i inaczej się bedzie zachowywała bo każdy ma inny sprzęt. 2 dzień się kończy a u nich dalej cisza Edytowane 5 godzin temu przez Tooth
Jaycob 338 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 9 minut temu, lukadd napisał(a): A patrząc na to jak wygląda stalker 2 to on bez zająknięcia powinien śmigać na konsolach poprzedniej generacji Nie wiem co macie z grafiką. Ok, w pomieszczeniach jest średnio, ale na zewnątrz? Wszystkie budynki, cała oprawa środowiskowa wygląda nextgenowo. Do tego warunki atmosferyczne jak wszystko lata, jak pada deszcz robi robotę. 1
Tooth 11 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 3 minuty temu, Jaycob napisał(a): Nie wiem co macie z grafiką. Ok, w pomieszczeniach jest średnio, ale na zewnątrz? Wszystkie budynki, cała oprawa środowiskowa wygląda nextgenowo. Do tego warunki atmosferyczne jak wszystko lata, jak pada deszcz robi robotę. NextGen i UnrealE 5.1 + ich proteza Wszystko w temacie Dobrze że telewizora nie oplułem herbatą z wrażenia Edytowane 4 godziny temu przez Tooth
Reddzik 347 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) U mnie jest brzydko, do tego przy wyjściu z budynku rozświetla się obraz i widać po rosnącym cieniowaniu jak brzydko to wygląda- wrzucałem filmik, jest to paskudne. Stalker 1 na modach jest sto razy ładniejsze, czy Metro Exodus EE tak samo. Nawet Cyberpunk wygląda o niebo lepiej Edytowane 4 godziny temu przez Reddzik
DITMD 153 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, Jaycob napisał(a): Nie wiem co macie z grafiką. Ok, w pomieszczeniach jest średnio, ale na zewnątrz? Wszystkie budynki, cała oprawa środowiskowa wygląda nextgenowo. Do tego warunki atmosferyczne jak wszystko lata, jak pada deszcz robi robotę. Tutaj niedługo Pong będzie miał lepszą grafikę od Stalkera 2 2
userKAMIL 165 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Do tego warunki atmosferyczne jak wszystko lata, jak pada deszcz robi robotę. Burza i ilość tych efektów cząsteczkowych to jest najlepsza jaką w grach widziałem kiedykolwiek! 1
Reddzik 347 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Widocznie z obawy przed patchem, próbują zabetonować grę!
Kakarotto 98 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Trzymają głowy nisko, ponieważ nie wiadomo z której strony zrespi bandytów. 1
Joloxx9 272 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, DITMD napisał(a): Kogo obchodzą te recenzje i oceny, niektórzy z tych recenzentów nawet tych gier nie kończą, ile warta jest taka recenzja? Tyle co ocena gadających glow z jutuba, czyli nic. Tak samo te wszystkie plebiscyty goty etc gdzie za chwilę będą dawać spwcjalne pkt za lgbt.
Roman_PCMR 9 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu PANOWIE!!!!! Spokojnie, moze i gra ma bugi, jest nie dopracowana i powinna byc wydana za rok! Ale przynajmniej wiekszosc z was zaplacila za nia full price zamiast czekac na promki albo ograc w passie.
Joloxx9 272 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Nie wiem co macie z grafiką. Ok, w pomieszczeniach jest średnio, ale na zewnątrz? Wszystkie budynki, cała oprawa środowiskowa wygląda nextgenowo. Do tego warunki atmosferyczne jak wszystko lata, jak pada deszcz robi robotę. Grafika wygląda jakby była z 2014 i 2024r zarazem. Oswietlenie leży, środek dnia a w budynkach trzeba latarki używać 2 1 1
Reddzik 347 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nie no, takie oszczerstwa w stosunku do mnie to są nie na miejscu ja dałem przeszło 140zł w cdkeys @Roman_PCMR
maras2574 105 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, seba842005 napisał(a): Najczęściej questy się wywalają po zadaniu "Visions of Truth" Łooo panie, to moje problemy zaczęły się duuużo wcześniej, "Hot on the Trail". Tak, jadę cały czas na konsoli, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam i kiedy zakończę karierę w tym guano Ta gra to jeden wielki szrot !!! 1
Jaycob 338 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, Joloxx9 napisał(a): Grafika wygląda jakby była z 2014 i 2024r zarazem. Oswietlenie leży, środek dnia a w budynkach trzeba latarki używać To prawda, bywa nierówno, niektóre elementy w ogóle nie mają cieni. Jest to poprawy, ale ogólnie dla mnie jest bardzo ładnie. Szczególnie jak się wyjdzie na zewnątrz: Bieda grafika? Ja tu jej nie dostrzegam. Brakuje jeszcze RT, ale w tym stanie dobrze, że tego nie ma.
Zas 54 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Grafika nie jest zła, ale widziałem film porównujący grę z trailerami i miejscami to jest przepaść... na korzyść trailerów, niestety. Gdyby nie art-style, modele otoczenia i świetne efekty pogodowe, to by było takie Far Cry 4... Za to wymagania rodem z Far Cry 7 Edytowane 2 godziny temu przez Zas 1
Tooth 11 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu Arena też jest zbugowana Przy czwartym zadaniu gdzie mają posprzątać po godzinie nic się nie dzieje Cudo
Frog67 140 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu Fajny detal, nieco inna animacja strzelania gdy trzymamy w ręku detektor, zasłania go
Rekomendowane odpowiedzi