Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż się boje jak pójde w teren i trzeba będzie bulić 

idgvK4b.jpeg

Chociaż zabulilem niemilosiernie dużo za tuning egzoszkieletu a i tak nie porobiony do końca bo zabraklo hajsiwa :E 

Znacznie zwiększenie ceny sprzedawanych artefaktów, taaa przedtem te topowe cena rynkowa to bylo 60k i sprzedawaliśmy za 20.7k teraz wycena 70k i sprzedajemy za 24.1k czyli zysk całe 3400 do przodu i to na tych najdroższych i jeszcze nie u każdego. 

Taki Hawajczyk to da nam za najlepsze artefakty niecale 17k 

Opublikowano

No od czegoś trzeba zacząć. Jak misje główne będą do zrobienia bez żadnych problemów, to już można uznać za sukces. Co za czasy, że w ogóle taka dyskusja ma miejsce. :E

Na razie wiemy co poprawili. Teraz trzeba jeszcze poczekać czy czegoś po drodze nie zepsuli.

Opublikowano (edytowane)

AI po paczu daje radę 8:E Myślałem, że mi chłopaki pomogą, że poczuję jakbym był chwilowo częścią drużyny vs przeciwnicy tam w oddali no ale wyszło jak wyszło XD 

A no i oczywiście oni obok mnie to randomowy nagły spawn z nieba. 

Edytowane przez MJRegul
  • Haha 9
Opublikowano
1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Myślę, że teraz to już nie ma sensu grać zero wyzwania. :sciana:

Właśnie. Przypominam, że skończyłem bez patcha :faja:, a teraz jakieś ułatwienia dla małych dziewczynek.  :E

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Isharoth napisał(a):

Ja jestem już po IBAOC, ale wiem że na pewno będę chciał co najmniej jeszcze jeden raz przejść od początku. Tylko chyba poczekam z tym kilka miesięcy aż będzie już wszystko połatane. 

Eee za szybko się napaliłem xD Dalej są dropy fps xDWięc dużo będą musieli ogarnać :D

Edytowane przez Tooth
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Frog67 napisał(a):

Chociaż zabulilem niemilosiernie dużo za tuning egzoszkieletu

W tym egzoszkielecie można biegać? Też miałem, ale zastanawiam się, czy to nie jest przypadkiem bug, że nie mogłem.

37 minut temu, Frog67 napisał(a):

Chociaż zabulilem niemilosiernie dużo za tuning egzoszkieletu a i tak nie porobiony do końca bo zabraklo hajsiwa

Przed patchem 80k buliłem za naprawę takiego cacka.

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Dzięki. Nie wiedziałem o tym schemacie.

Taki to jest balans, najlepszy stuff (poza artefaktami) i tak można zdobyć, robiąc po prostu misje fabularne.

A niektóre rzeczy same mi się respiły w ekwipunku. :E

Opublikowano (edytowane)

Dalej cyrki, gra chodziła i cyk, znów się przestawiła na 26/28 fpsów i akurat znów się odblokowała z fpsami. Jakieś cyrki z FG w tej grze.

Edit:

I znów sie Przestawiła tym razem na 15 fpsów

20241129_181731.jpg

20241129_182037.jpg

Edytowane przez Devils1100
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
12 minut temu, Devils1100 napisał(a):

Dalej cyrki, gra chodziła i cyk, znów się przestawiła na 26/28 fpsów i akurat znów się odblokowała z fpsami. Jakieś cyrki z FG w tej grze.

Edit:

I znów sie Przestawiła tym razem na 15 fpsów

20241129_181731.jpg

20241129_182037.jpg

Ja mam tak jak na początku, jedy e dropy do 50 fps w niektórych cutscenkach. Tak smiga na 100 fps a przy bieganiu czasem spada do 85. Gram tylko z FG. 

Opublikowano
4 minuty temu, aureumchaos napisał(a):

Ja mam tak jak na początku, jedy e dropy do 50 fps w niektórych cutscenkach. Tak smiga na 100 fps a przy bieganiu czasem spada do 85. Gram tylko z FG. 

A u mnie 130fps bylo i sie przestawia na 25fpsow poczym pochodzi i znów zwalnia tym razem na 15 masakra nawet vram nie jest zapchany dramat...

Opublikowano
32 minuty temu, Tooth napisał(a):

Eee za szybko się napaliłem xD Dalej są dropy fps xDWięc dużo będą musieli ogarnać :D

A ja mam buga w tym samym queście, tylko że w dalszym kroku. Co prawda to poboczny quest, ale bardzo mi zależy żeby go zrobić poprawnie. Próbowałem rozwiązań z komendami w konsoli, ale nic u mnie nie działa, ponieważ u mnie ten bug wygląda trochę inaczej.

Spoiler

Jak uratowałem wioskę przed Monolitem pierwszy raz, odblokowałem medyka i sprzedawcę, to jak wychodzę z wioski, od razu zaczyna się drugi atak. Tylko że jak wrócę do wioski to 3 stalkerów rozstawia się do obrony, ale nikt nie przychodzi, a mi od razu zalicza tego questa. Teraz jakbym spróbował ponownie wyjść z wioski, to będzie wiadomość że wioska upadła bo została wybita przez Monolit... U innych ludzi to działało trochę inaczej tzn. ta druga obrona wioski wyglądała normalnie i potem trzeba było jedynie wpisać kilka komend na teleporty, żeby oszukać triggery. Trochę się z tym pobawiłem na moim przypadku ale już mi się odechciało :(

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

U mnie było stabilnie ale po wyjściu z instytutu też to występuje co jakiś czas. Do tego zawiechy:/

Dramat.. reset wleci wraca wszystko do normy i tak naprawde co ten Patch wnosi do optymalizacji ^^  ze wazy ponad 13gb tak naprawde pewnie questy moze naprawili bo dalej tego nie naprawili...

Edytowane przez Devils1100
Opublikowano

A ja dla odmiany powiem, że jest naprawdę lepiej po patchu. Tekstury nie migają, jakoś tak mniej chrupie w lokacjach z ludźmi. I jeszcze mnie ani razu nie wywaliło. :P Jeszcze z 5 takich patchy i będzie dobrze.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Isharoth napisał(a):

A ja mam buga w tym samym queście, tylko że w dalszym kroku. Co prawda to poboczny quest, ale bardzo mi zależy żeby go zrobić poprawnie. Próbowałem rozwiązań z komendami w konsoli, ale nic u mnie nie działa, ponieważ u mnie ten bug wygląda trochę inaczej.

Eee lepiej nie strasz z tymi bugami :D Chyba będzie trzeba się przesiąść na 5090 bo na mojej karcie za wiele sobie nie pogram :boink:Odpowiedni moment na przesiadkę :) HUD dalej wariuje super :) 

Edytowane przez Tooth