Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nudna jest ta gierka nie ma sobie nic ciekawego do zaoferowania ,jestem famem Metro ale tutaj jest słabo ,dalej podtrzymuje ze grafika jak na UE5 jest słaba ,nie robi WOW ,na szczescie gram w gp za grosze ,pozdrawiam obywateli co kupili za pełną kwote :) 

Edytowane przez Sebastiansbk
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, MJRegul napisał(a):

40-50fps welcome! 8:E

To jest na dwóch, bo u mnie to samo. Razem będziemy mieć pod 100 fps. :E  

Spoiler

fcagh.jpg.63a91912d89efe5a3f0f2ac980013b89.jpg

Edytowane przez Vulc
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, userKAMIL napisał(a):

U mnie lata tak samo jak przed patchem czyli 100-120FPS. Zero jakiegoś wywalania do pulpitu czy inne cuda. Mody wszystkie dalej działają bezproblemowo i dotarłem też do instytutu! ;)

S.T.A.L.K.E.R. 2_ Heart of Chornobyl 29.11.2024 22_06_25.png

Jakieś dziwaczne te odbicia?  Nie przedstawiają tego co faktycznie powinno się odbić.

Ja raz szedłem gdzieś w nocy, niebo całe zachmurzone, spoglądam na kałuże, a na nich odbijał się księżyc. Spoglądałem kilka razy dla pewności na niebo i żadnego księżyca nie widziałem. :E

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Cutsceny nadal lecą do 35 fps.
Pa pa...

Też to mam przy DLAA. DLSSQ bez problemu. 
Teraz przed podniesieniem broni dodali ikonkę jeżeli jest zepsuta. Mała rzecz a cieszy. 👍

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

>_< szkoda gadać, panie, jak działa to działa, ale jak zacznie dropić do <10fps to jest lipa, a mieli naprawić, dlss balans na obniżenie vram, detale, wywalenie modów jeśli mam, wydaje mi się, że teraz częściej wywala( w sensie dropi fps i memory leak) grę niż przed patchem.
Nie ma to jak łazić po wiosce szybkością 5fps.   Polecam:magik:

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Reddzik napisał(a):

>_< szkoda gadać, panie, jak działa to działa, ale jak zacznie dropić do <10fps to jest lipa, a mieli naprawić, dlss balans na obniżenie vram, detale, wywalenie modów jeśli mam, wydaje mi się, że teraz częściej wywala( w sensie dropi fps i memory leak) grę niż przed patchem.
Nie ma to jak łazić po wiosce szybkością 5fps.   Polecam:magik:

Mi gra schodzi czasami do 3-5fps przy 2560x1440 natywnych na detalach średnich bez FG (bo z FG zacząłem mieć crashe, dosłownie co 2 minuty) mając wg Afterburnera 6,5GB zajętego VRam i 18GB pamięci komputera gdzieś w środku lasu. To dopiero ciekawostka. Przed paczem tak nie miałem :D 

Edytowane przez MJRegul
  • Upvote 1
Opublikowano

Od siebie dodam jak sprawdziłem teraz na OSD jak wygląda wykorzystanie zasobów to widze że użycie Vram nieco spadło o te 1.5GB Vram, dziwne ale tak to wygląda czyli chyba coś tam dłubali, tylko anomalie termiczne coś mi niechcą  wydropić mięsnej zapalniczki.

Zero problemów z spadkami plynności, musiałbym pójść do Rostoku bo tam chyba było najgorzej.