trybcio86 29 Opublikowano Sobota o 23:59 Opublikowano Sobota o 23:59 Od dziś jestem Pan bochen syn piekarza i szwaczki ze stalkera 2 XD Kombinezon bochen chlepa ... co to reklama delmy czy ki czort ? 6
STALKER 8 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Giera lux przyjemnie się to wsystko zbiera Ja lubie takie zbieractwo ogram pewnie kilka razy.
reddy 52 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ale za dużo się sypie tego wszystkiego, moglibyśmy sami zostać sklepikarzami i wykończyć całą konkurencję Btw. Tryb „60” fps na xboxie, po godzinie rozgrywki, paru zgonach, zamienia się realnie w tryb szarpane 30. Porażka 1
lukadd 461 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Vramu brakuje temu niezoptymalizowanemu gniotowi. Edytowane 2 godziny temu przez lukadd 1
Reddzik 529 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Czyli nawet na konsoli jest memory leak Ładna masakra.
reddy 52 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wcześniej grałem na „jakości” w 30fps i to jest ok. Chciałem zobaczyć różnice po dłuższej grze i już widzę 1
Rekomendowane odpowiedzi