Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Reddzik napisał(a):

@Kakarotto Pisałem o tym samym, takie same mam odczucia. Nie mam siły i dlatego odinstalowałem, by zająć się innymi grami. Chyba u Ciebie będzie podobnie.

Z crashami jakoś szło grać, ale jak fpsy dropią do 20, a wcześniej było w danym miejscu 70, to jakoś moja tolerancja zaczęła spadać.

Raczej do świąt tego nie naprawią, więc wejdzie inna gierka do repertuaru. :D

Jeśli Netflix robi serial, to wiadomo jak będzie. Chaos fabularny, ale kolorowy i "postępowy" na jeden sezon. xD

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj z ciekawości odpaliłem Days Gone na starszym UE. 150-170+fps w natywnym 4k na ultra to nic dziwnego :E Nawet cienie są od "latarki"

Jakby ci od Stalkera nie kombinowali i zostali na UE4 to ile mocy jeszcze było by do wykorzystania, aby dopakować oprawę :E

Spoiler

iO6lunt.jpeg

NoY9kw8.jpeg

Edytowane przez lukadd
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Days Gone ograłem na gtx 1660Ti, a nie wiem czy wpierw nie grałem na RX 570 8GB, działało dobrze adekwatnie do karty i jej wydajności, a w Stalkerze 2 praktycznie wymiana karty nic nie da, bo gra ciśnie po CPU, gdzie nawet najnowszy z oznaczeniem X3D ma problemy z utrzymaniem klatek wraz z tandemem RTX 4090.

Opublikowano
42 minuty temu, lukadd napisał(a):

Dzisiaj z ciekawości odpaliłem Days Gone na starszym UE. 150-170+fps w natywnym 4k na ultra to nic dziwnego :E Nawet cienie są od "latarki"

Jakby ci od Stalkera nie kombinowali i zostali na UE4 to ile mocy jeszcze było by do wykorzystania, aby dopakować oprawę :E

Pokaż ukrytą zawartość

iO6lunt.jpeg

NoY9kw8.jpeg

Po włączeniu SSRTGI to nawet połowy by nie zostało na pełnej jakości. Także tak różowo nie jest.

Opublikowano
2 godziny temu, lukadd napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

iO6lunt.jpeg

NoY9kw8.jpeg

Nie wiem czy samej grze by to pomogło jakoś znacząco. Silnik graficzny "nowy", ale reszta rozgrywki jest rodem z poprzedniej epoki. Taki Fallout 3,5.

Opublikowano (edytowane)

Wydajność była by lepsza i nie traciliby czasu na przesiadkę pomiędzy silnikami która kosztowała czas, który można było poświęcić na inne rzeczy.

Edytowane przez lukadd