Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby śmieszne i sam o coś zabawnego prosiłem, ale bez przesady. Miało być krwawienie od konserw, a nie artefaktowa apokalipsa. :lol2:

Jednak lepiej było nie dotykać. Jak kupa leży i śmierdzi, to się nie dotyka. Człowiek dotknął i teraz wszystko w kupie i capi. xD

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Technicznie leży, fabuła dziurawa i jeszcze tyle bezsensownego biegania. Już mogłoby być to na zasadzie, nowa lokacja, zadania w niej zrobić i kolejna. xD

Samą grę zategują jako tako za kilka lat albo i porzucą w połowie, ale fabuły już nie da rady naprawić.

W tym filmie (był tu kilka razy) jest ładnie omówione jak zrąbali fabułę.

Opublikowano

Ja sobie dałem już dawno spokój z tą grą. Była szansa, zmarnowali. Może kiedyś jak naprawią to może, ale póki co gra poszła w zapomnienie i już przestałem jakiekolwiek newsy śledzić.

• Upvote 4
Opublikowano

@STALKERTeż się świtnie bawiłem, ale tak do dziesiątego crasha... Przy trzydziestym było to już cierpienie (dla niektórych cierpienie to najlepsza zabawa), a potem to już było byle do końca.

Miałem w pamięci stare Stalkery, tam też technicznie szału nie było, ale nie pamiętam takiej kosmicznej ilości crashy. :D

Sam klimat stalkerowy w S2 jest zachowany, ale to trochę za mało, przynajmniej jak dla mnie.

Opublikowano (edytowane)

właśnie znajomy to testuje na 5060ti 16gb.  Mam wrażenie że wersja ze steam chodzi gorzej jak wersja z vitaminą %-) . Bazarowa wersja 1.3.2 crashowała raz na orkowy rok, natomiast 1.4 ze steam co chwile wywala do pulpitu. Zrobiony uv , zobaczymy jak to będzie teraz śmigać. U mnie na 4060 w ogóle nie sypie błędami. A-life zaskakuje coraz bardziej ;-)

Edytowane przez PepePanDziobak