Bardak 65 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września 47 minut temu, samsung70 napisał(a): i co tam od nich dostajemy? czy tylko piniondz? w ogole... to czy są w grze jakieś legendarne itemy, bronie, pancerze? aha i ważne pytanie które już od długiego czasu chciałem zadać czy lunety możemy dowolnie miksować i dodawać do każdej broni? lubię grac na odległośc ale nie snajperką. znaczy snejparka też spoko, ale to wiadome nie caly czas.. Nie wiem czy można je traktować w kategoriach legendarnych ale czasem można znaleźć jakąś giwerę bądź pancerz już wstępnie zmodyfikowany z własną nazwą. Więc w zasadzie coś jak legendarny item.
PaVLo 1 444 Opublikowano 2 Września Opublikowano 2 Września - kupony i szansę podszkolenia w rzucaniu granatów lub pozbycia się kilku kulek - można znaleźć legendarne artefakty oraz unikatowe bronie, które mają inną nazwę i w jakimś stopniu są ulepszone, względem standardowych. Innych na razie nie znalazłem, to samo tyczy się pancerzy, ale tutaj unikatów jeszcze nie widziałem. - lunety w opisie mają do jakich broni pasują, często do wielu, a czasem do dwóch. Praktycznie do każdej broni możesz dodać lunety lub celowniki, więc wybór jest.
Suchy211 1 428 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Jak to co? To jest właśnie rzeczywistość AI, czyli nadrzeczywistość. Nawet dalekowzroczność bohatera jest wykręcona na maksa.
Stjepan 2 946 Opublikowano 3 Września Autor Opublikowano 3 Września Wolę jednak oryginalny wygląd, to gra, a nie rzeczywistość.
PaVLo 1 444 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września (edytowane) Trafiłem na fajną misję poboczną "Szkoła życia" w lokacji Zaton i powiem, że lepiej mieć mocną broń, bo jest polowanie na mutanty, a jest ich sporo i czasem pojawiają się inne. //edycja Polecam wrócić do niego, tak jak proponuje, bo dostajemy broń oraz kolejne zadania i wiedzę jak walczyć z różnymi mutantami Edytowane 3 Września przez PaVLo
IceMan 234 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Wróciłem do gry. Brrrr, jest straszna i się boję, mam ciarki na plecach jak gram Jest jakiś mod żeby nie była taka straszna ? Non stop żeby był dzień chociaż 1 1
PaVLo 1 444 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Suwak gammy w prawo i masz jasno 24h/dobę Ja to jeszcze nieco ściemniłem i jak łaże po podziemiach i spotkam pijawki to mam zawał 1
Stjepan 2 946 Opublikowano 4 Września Autor Opublikowano 4 Września Na razie u mnie granie w FPS nie daje rasy, mam oparzone paluchy, jak wyzdrowieją to wtedy znowu ruszę do Zony. 1
Alek_M 267 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Godzinę temu, Stjepan napisał(a): Na razie u mnie granie w FPS nie daje rasy, mam oparzone paluchy, jak wyzdrowieją to wtedy znowu ruszę do Zony. Czyżbyś wpadł w anomalię termiczną w poszukiwaniu artefaktu Płomień?
Reddzik 4 318 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września https://ithardware.pl/testyirecenzje/stalker_2_patch_2_0_test_cpu_gpu-53598.html test, warto poczytać 2 1
sideband 3 386 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Za mało obciążająca miejscówka CPU dlatego tylko pod 30% W praktyce jest więcej
krzysiek_1990 115 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września demony wróciły, 2 km z buta do misji
PaVLo 1 444 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Tam nieco wyżej masz obóz, skrzynię i handlarzy, idź tam, a do zadania będziesz miał minutę. Po drodze możesz poszukaj jakiejś gdzie będziesz mógł wrzucić rzeczy i potem po nie wrócić, one nie znikną z plecaka, torby czy sejfu.
Reddzik 4 318 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września We’ve been working on Patch 2.0.5 and are ready to share it with the Zone. Patch 2.0.5 brings lots of fixes, over 200 of them. Let's take a look at what’s changed. https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/670628025926156484
PaVLo 1 444 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Adjusted hearing of the NPCs during foggy, rainy, and thundery weather conditions. W końcu!!! Ciekawe czy naprawili emisje, które zabijały gdy byliśmy głęboko w podziemiach laboratorium
caleb59 2 485 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) 200 fixów. W jak żałosnym stanie jest nadal ta gra to aż ciężko uwierzyć. Z jednej strony plus, że tyle poprawek - z drugiej strach ile tam tego jeszcze zostało do naprawy. Edytowane 10 Września przez caleb59 1 3
PaVLo 1 444 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września W żałosnym stanie to był Baldur`s Gate 3 z ich wieloma tysiącami poprawek, a tutaj masz w większości pierdoły. 1
caleb59 2 485 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Chyba nie jesteś ze Stalkerem 2 od premiery, nie zdajesz sobie sprawy co piszesz. 1
PaVLo 1 444 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Mam od premiery wersję Limitowaną, a grę dało się przejść i ukończyć.
ODIN85 5 305 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Na kodach się dało albo trzeba było się dużo wracać
caleb59 2 485 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Mam od premiery wersję Limitowaną, a grę dało się przejść i ukończyć. Ale proszę nie obrażać naszej inteligencji, "dało się przejść i ukończyć". Nawet @ODIN85 jojczał co się działo w późniejszych etapach i jakie tam srogie bugi i glitche były. 1
sideband 3 386 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Mnie w środku bagna złapała emisja najbliższy budynek za górami za lasami zajebisty majster zrobił tą grę 1 1
ODIN85 5 305 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 28 minut temu, caleb59 napisał(a): Ale proszę nie obrażać naszej inteligencji, "dało się przejść i ukończyć". Nawet @ODIN85 jojczał co się działo w późniejszych etapach i jakie tam srogie bugi i glitche były. Jak robie samą fabułę to nigdy nie mam problemów a tu wyjątkowo były 1
Rekomendowane odpowiedzi