Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Leon dostał porządne mycie po zimie + QD z Fresso. Fusso 99 dało radę przez całą zimę.
W Passacie szczota druciana na wkrętarce i darcie rdzy. Zamalowane neutralizatorem i jutro zrobię zaprawki lakierem.
Dobra Panowie nie kłócić się kto chce kupić tanio rtx 4090 Palit Game Rock stan idealny zero rysy 2 i pół roku gwarancji (ubezpieczenie) włącznie na zalanie , spalenie itd. pisać na priv.
Ja zmęczyłem ostatnimi czasy "Kroniki Diuny" czyli "sagę" Herberta składającą się z 6 tomów. Czytało się to momentami (fragmentami) dosyć ciężko, zwłaszcza jeśli brałem się za lekturę zmęczony (czy tam nie do końca wypoczęty). Rzecz może i jest dobra ale tzw. sci-fi to chyba niekoniecznie dla mnie.
U mnie na TV (120Hz) 112 zaczyna chodzić płynnie. czasem 116 jest ok ale zauważyłem ze na dole ekranu szarpie przy 112 chodzi super . Najlepiej potestować.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź