Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
GoT ma lepszy styl artystyczny. Jak zwrócisz uwagę na jakość detali do wiadomo, że nie ma startu. W końcu gra z PS4.
Jestem po ok. 4h - i zabiciu tego samuraja co ukradł skrzynkę na samym początku. Widzę, że gra wymaga sporo grindu i czyszczenia zamków dla łupów i level'u. Na razie jest przyjemnie, ale podejrzewam, że z czasem może zbrzydnąć jak widziałem po wcześniejszych postach
wcześniej działało na tej samej konfiguracji!. Według twojego toku myślowego to wywal: cpu-z sterowanie rgb od karty graficznej i itp. chociaż wcześniej nie było problemu
Okej, czyli najpierw zastosuje Pańskie wskazówki powyżej, potem wyłączę Expo na test i jeżeli będzie dobrze to ponownie włączę.
Bardzo przepraszam, nie chciałem wyjść na buca, ale po prostu płacąc tyle za PC chciałbym używać go w 100% stąd moje zakłopotanie odnośnie profilu Expo, który chciałbym żeby był włączony.
Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź