Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
To nie u mnie. Kupię to co będzie mi się podobać a jak nic nie znajdę to za pół roku kupię albo nowe albo właśnie to camry za 170.
Generalnie zmiana jest już postanowiona ale nie jest mi niezbędna i tyle. To jest bardzie nagroda coś co będzie mi dawać radość a nie narzędzie żeby byle jechało.
Dokładnie tak a najłatwiej wpisać z ręki P ja 55, E na 43 ring na 45 i napięcie na sztywno na 1.25v z llc 7 żeby było zero vdrop.
Po wyłączają się wszystkie boosty itp i będzie oldksul
@galakty
Bo pociąg "krótkie dystanse" już odjechał. Ostatnim razem jak tu zaglądałem temat obracał się woków krążowników szos klasy minimum C.
Ja na miejscu autora trzymałbym się już tego Camry i w ogóle rozpoczął etap drugi poszukiwań, tj. jeżdżenie i przymierzanie się do aut które mu odpowiadają.
Ja już ogólnie mam wizję jak ten temat się zakończy. Jeszcze trzy miesiące dyskusji, potem albo rezygnacja zakupu, albo dość losowy zakup auta w kolorze czarnym lub czerwonym. Za dużo razy już to widziałem, aby myśleć inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź