Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Wychodzi raczej twoja nieznajomość czasów - zapewne gdyby młody zapytał cie o tych influ, których on zna, sam byś ich nie znał.
Ile ten uczniak ma lat? Bo w sumie Zidane czy Beckham mogli odłożyć buty na kołki zanim on przyszedł na świat
wcale mnie to nie dziwi, biorac pod uwage jak pokolenia od "gen z", sa obecnie przebodzcowane . swoja droga, sam nigdy nie moglem pojac "fenomenu" pilki noznej. podobnie jak diskopolo
To te, co już na lawecie potrafią się zesmarkać?
Ja z używanymi mam dobre doświadczenia. Leon II ponad 3 lata bez awarii, Civic IX 4.5 roku tylko eksploatacyjne. Ale zawsze możliwie młode rocznik, niskie przebiegi z rąk prywatnych, z jasną historia serwisową.
Ja ostatnio to mało co gram, nie wchodzę do gry. Nie widzę już takiego większego sensu, bo następne upgrady to już wielogodzinna farma po 1-5% no i jeszcze to całe uświęcenie, które może nic nie dać i nadal będzie lipa. Tyle straciłem przedmiotów, w tym mistycznych, że głowa mała.
Teraz to by się zdał fiolecik z 2-3GA ale ten który mi jest potrzebny a nie coś innego. Paladyna zrobiłem sobie w D2R i tam będę cisnąć, tzw "Mój pierwszy raz Paladynem". Resztę moich chęci chyba zostawię na następny sezon, póki co jedynie co bym jeszcze mógł sprawdzić to drugą postać łotr pod Heartseeker, zrobić ten 100 dół i też powiedzieć bye.(póki co zrobiony 80)
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź