Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Nie no argument jest inwalidą, na pewno ktoś kto montował LPG do Hummera pytał na forum komputerowym czy to zrobić bo zaoszczędzi się na paliwie
Po czym wychodzi że tak naprawdę nie chodzi o żaden wybór, tylko ma być TANIEJ bo mniej pali. Widać w ankiecie że 90% głosów jest ze benzyną, to chyba mozna zamknąć.
Ale Gordon, co my mamy tutaj doradzać? Słusznie Petru napisał - to my mamy wybrać tak naprawdę. Wszelkie argumenty już padły za i przeciw. A wybór praktycznie sprowadza się wyłącznie do gustu, a z tym jest jak z doopą, każdy ma swoją. Cały ten temat jest trochę bez sensu - bo de facto sprowadza się do dyskusji diesel, czy benzyna? A to jest temat rzeka bez jednoznacznego werdyktu. Bo gdyby to był taki temat, jak ostatnio tutaj bleidd wybierał samochód, to co innego i tam dyskusja była merytoryczna.
No skoro działało od kilku lat i nadal działa to mam UDAWAĆ że nie działa ? HAHAHAHAAHAHA
Czego Ty w ogóle chcesz ? Zamknąć ludzi w domu bo może spaść dachówka na głowę ? Jprdl ....
Jeśli mi się coś nie zgadza albo nie podoba to nie męczę buły 3 LATA tylko wybieram inny produkt i koniec tematu
Nikt tutaj nie każde Ci kupować czegokolwiek do czego nie jesteś przekonany, w tym także kart od Nvidia. Masz potrzębę to sobie sam wybierz, masz jeszcze karty od AMD i Intel'a.
EDIT: zapomniałem jeszcze o jednym.
@Kadajo kurde, może pora zrobić sobie prezent, uwolnić się od tych wszystkich PALĄCYCH problemów i sprawić sobię po prostu konsolę ?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź