Na reddicie znalazłem ciekawszą tabelkę z porównaniem modeli - poniżej link do samego arkusza i wątku na reddit. W późniejszym czasie tabela ma zostać uzupełniona o wyniki benchmarków i resztę danych obecnie niedostępnych, także fajne źródło wiedzy w pigułce się zapowiada
Tabela z porównaniem modeli
Wątek na reddit
Może jakość materiałów spadła, może więcej czeszczy, ale mamy za to wincyj ledóf, piano blaku i tabletów, przecież to takie "nowoczesne", wszyscy o tym marzyli..
Potrzebuję najtańsze rozwiązanie, które pozwoli mi na zapis obrazu docierajacego do monitora w rozdzielczości 2560x1440. Może być nawet przy 10 klatkach. Kolory też nie mają znaczenia.
Ktoś jest w stanie coś zasugerować?
Nie sprawia mi frajdy takie auto. Może dziwne, ale jeszcze nie czas dla mnie na takie coś. Inna sprawa, że rzeczywiście dosyć często ładowanie byłoby dla mnie kłopotliwe w trasie (zawsze spóźniony). Ale pewnie za 2 lata przesiądę się właśnie na elektryka i nie zdziwię się jeśli będzie to Tesla własnie, bo 3 Performance fajnie jeździ
740d dosyć blisko, ale z sensownym wyposażeniem wyraźnie więcej jednak. No i to jest WIELKIE auto. Nie potrzebuję takiego
Jeśli nie chcesz mi doradzić, to po co się tutaj wypowiadasz? Pytam o poradę, nie o to by ktoś podjął za mnie decyzję
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez bokiel,
7 reakcji
Pokaż odpowiedź