janek25 404 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Od kiedy asus dał mozliwość wyłączenia LPE w biose dziwne rzeczy se dzieją Ladnie boostuje na lion cove Pełny 225H vs 4P core Trudno ocenić hybrydy.Dla graczy dobrze jak porzuca w tytan lake 4P vs pełny cpu Edytowane 25 Marca przez janek25
Fenrir_14 1 413 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) @Phoenix. Jutro. Miało być dziś. Już. Teraz 😀 U mnie narazie najwcześniej poniedziałek / wtorek. Ręce opadają, czekam na resztę sklepów. Niektóre sklepy jak widzę to w ogóle na kwiecień dostawy zaplanowane. Niepoważni ludzie, mówiąc krótko. Edytowane 26 Marca przez Fenrir_14 1
Zachy 882 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca W Pol-landii: w Morele - sa w x-kom - sa dalej nie sprawdzalem
Phoenix. 7 196 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Sprzedaż może startować o różnych godz w różnych sklepach więc nie wszystko stracone Też myślałem że u nas o 15:00 ruszy.
Fenrir_14 1 413 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) No ja na weekend raczej na pewno nie będę miał. Mega w***'y jestem. Będziecie się z Phoenix' em bawić Intelami a ja mogę sobie co najwyżej sprawdzić dwa kolejne 9850x3d na co zresztą w tych okolicznościach nie mam zupełnie już ochoty. No nic, przyjdzie mi po prostu usiąść i pograć w gry 🤣 @Phoenix. w Proshopie dalej śpią ale tam gdzie na teraz weszły do asortymentu to na poniedziałek najwcześniej. Alternate niemiecki na za 2 tygodnie, w caseking'u jeszcze nie ma, overclockers.net na jutro. Edytowane 26 Marca przez Fenrir_14
Zachy 882 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Ja tak samo, zajrzalem ukradkiem an forum a tam @Phoenix. na strazy U mnie morele pisze 'spakowany do wysylki', a w realizacji platnosci wyswietlilo sie - dostawa na poniedzialek... ki grzyb? wzialem asekuracyjnie z x-kom, ale nie wiem czy dotrze jutro bo oczywiscie maja - dostawa 27.03-30.03. co sie dzieje z tymi sklepami ze prostych przesylek z rana nie sa w stanie nadac tego samego dnia jak dotra oba bedzie losowanie ktory sprawdzac ;s albo patrzec ktry na Apex ma wyzsze MC SP ;s przy 64-77 powinno dac rade 8800-9133 wbic na memkach z CU-Dimm. Edytowane 26 Marca przez Zachy 1
Fenrir_14 1 413 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Ja nie rozumiem tego p****a że premiera sklepowa dnia x miesiąca y. Przychodzi co do czego i towar jest tylko na obrazku albo w przeglądarce. Niech się w końcu ogarną bo to się zdarza zbyt często.
Zachy 882 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Ale to w najwiekszych sklepach u Ciebie? Moze takie duze zainteresowanie bylo po hype jaki narobili reckami?
Fenrir_14 1 413 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) @Zachy tak, czekam jeszcze na proshop. Główna konkurencja proshopa ma dostawę na 10 kwietnia lol. Zamówiłem już gdzie indziej profilaktycznie i mam dostawę do 31.03 Zobaczymy może pojawią się jeszcze w 2 miejscach ale to mniejsze sklepy. Tych procków po prostu nie mają fizycznie na stanie z tego co widzę. Edytowane 26 Marca przez Fenrir_14
Phoenix. 7 196 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 26 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): ędziecie się z Phoenix' em bawić Intelami Ja sie tak bede bawil, ze puszcze aide, tm5 na tym co mam i wsio Moze sprawdze czy ram pojdzie kapke wyzej MHz i to by było na tyle 1
wrobel_krk 1 025 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca No to https://www.x-kom.pl/p/1505205-procesor-intel-core-ultra-7-intel-core-ultra-7-270k-plus.html X-kom gurom bo ma
Fenrir_14 1 413 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca @Phoenix.Czyli u Ciebie procek bardziej na przeczekanie do premiery nowych podstawek? Chyba że jeszcze amd się przełamie i wypuści w końcu tego 9950x3dx2 🤣
Zachy 882 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca W Komputroniku z kodem w apce nawet pare zl taniej jeszcze... jakby to kogos interesowalo.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Nie traktuje tego jako przeczekanie, u mnie nie ma czegos takiego. Mam i korzystam, a co bedzie pozniej to zobaczymy Teraz i tak pozostaje czekac na nowy gen.
Pitt_34 586 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Tak naprawdę to się dziwię, że w ogóle w to kolega wszedł. Zamienić 9800x3d na martwą podstawkę to dziwny ruch, nawet biorąc pod uwagę to, że @Phoenix. lubi zmiany to i tak się do tej pory dziwię.
Zachy 882 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Jak sie patrzy na przekroj testow. To 270k jest fajny, ja np jestem ciekawy jak 270K+ reaguje na: - ponad 200 zakladek Brave/Chrome - 80 zakladek Firefoxa - dodatkowo jakies apki poodpalane gdzie mam uzycie ramu pod korek -okolo 57-61Gb 9850x3d dostaje troche czkawki w takim konfigu moze Intelowe 'szybkie otwieranie okien' cos tu pomoze tak wyglada moja praca na kompie codzienna Edytowane 26 Marca przez Zachy
Phoenix. 7 196 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 12 minut temu, ShaDow_Pro napisał(a): @Phoenix. Czemu 250K a nie 270K? Zawsze mozna pozniej zmienic A tak powaznie gdyby 245k mial wiecej watkow to bym wgl nie zmienial, a ze w codzie gdzie gram 99% czasu traci letko 40fps do 250k to w zupelnosci mi wystarczy. 270K to dobry proc do przepalania benchmarkow co dla mnie jest po prosu zbedne na ta chwile. 2 minuty temu, Zachy napisał(a): - 80 zakladek Firefoxa 1
Kadajo 10 732 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Nadal kosmiczny pobór prądu i martwa podstawka. Ale jak komuś to nie wadzi i raczej więcej coś tm "produkuje" niż gra to CPU fajny
SylwesterI. 1 444 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) 15 minut temu, Kadajo napisał(a): Patrząc na wyniki w bf6 zrobiło się interesująco, wydajność stock bliska 9800x3d, ale niestety potem pokazali screeny z poborem mocy i czar prysł, w grach nie jadących po cpu jak bf6 40W minimum więcej, to w bf będzie przynajmniej 70W więcej i już przestałem się interesować Edytowane 26 Marca przez SylwesterI. 2
Rekomendowane odpowiedzi