Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ghostdog · Opublikowano
Ja "robiłem" mieszkanie 10 lat temu. Fachowców miałem z polecenia (robili u moich znajomych). Musiałem ich zaklepać pół roku wcześniej, przed oddaniem lokalu. Robili wszystko (było ich 2), od odbioru mieszkania po gładź, malowanie, łazienkę i panele. Wszystkie większe rzeczy wybierałem sam (po konsultacji w sprawie ilości): płytki, panele, wanna, baterie itd. Oni kupowali tylko drobnicę i przedstawiali rachunki do rozliczenia. Nie pamiętam ile dokładnie zapłaciłem, wtedy wydawało mi się dużo, patrzac na dzisiejsze ceny to było tanio. Wtedy wolałem zapłacić więcej niż potem użerać się z "fachowcem". -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
To jest "lekki pompowany dach" konstrukcje takie stawia się na wynajmowanym placu, lub gdy jest problem z uzyskaniem pozwolenia na budowę, lub jest taniej niż klasyczny budynek. -
Przez janek25 · Opublikowano
Wszystko ustalają od produkcji podkładki i jak ją wyprodukować by możliwie szybko zakończyła żywot -
Przez Send1N · Opublikowano
Dołóż te 16zł do spartana max bo zwykły ma tylko 2 rurki cieplne i zdecydowanie odstaje wydajnością https://www.komputronik.pl/search/category/1?query=spartan+5+max w przypadku wersji max masz 4 heatpipe Ogólnie to masakra co się porobiło... jeszcze 3 miesiące temu złożyłem takie coś za niecałe 5K.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi