Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Też mam, polecam. Wzięliśmy czarnego, do tego brązowe siedzisko aby pasowało do dębowego blatu stołu i biała tacka. Całkiem sympatyczny komplet, mała uwielbia w tym siedzieć -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Ja mam gerlacha granitex no to... Już przywiera, a mam kilka miesięcy i nie widać, żeby powłoka była uszkodzona, raczej metalowych przyborów nie używam. Także raczej nie polecam jeśli się ktoś zastanawia. -
Przez bergercs · Opublikowano
Problem się pojawia, gdy ktoś liczy, że te "najmy za 100zl" to do końca życia będą dostępne :-) -
Przez Dirian · Opublikowano
https://www.morele.net/plyta-glowna-msi-pro-b850-p-wifi-14456287/ - bierz póki jest w promce za 550 zł, świetna płyta w tej kasie Zasilacz spkojnie da rade -
Przez Kadajo · Opublikowano
Zasilacz na topie to nie była żadna moda tylko standard ATX, zasilacz był wciągnięty w wymianę gorącego powietrza z budy. Z czasem chłodzenia na CPU i GPU stawały się coraz lepsze, obudowy pozwalały tez montować coraz więcej wentylatorów, wiec zaktualizowano standard ATX i teraz w sumie zasilacz może zostać całkowicie wykluczony z obiegu powietrza w budzie. Ma to szereg zalet. Przez to ze zasilacz jest wyłączony z obiegu ciepłego powietrza z budy to mniej się grzeje, wolniej zużywa i ogólnie pracuje o wiele ciszej bo ma cały czas dostęp do zimnego powietrza które jest zawsze w najniższym punkcie (dlatego obudowę najlepiej stawiać na podłodze ale wiem, dziś to niepopularne ), dodatkowo zasilacz przez to ze jest w piwnicy w najniższym położnym punkcie obudowy to szansa ze usłyszmy z niego jakieś niefajne dźwięki jest bardzo minimalizowana.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi