Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Dziwię się tych rozumowań z vsync + gsync(freesync), przecież gsync jest po to by robić właśnie za to samo co vsync, dopóki trzymamy się przedziału działania Gsync to można olać vsync, grałem w dużo gier i nigdy nie włączam vsync gdy mam aktywne VRR/gsync, nie miałem problemów związanych z braku aktywowania vsync, a przerabiałem trochu monitorów, miałem monitory z certyfikacją gsync, a obecny AOC tego nie ma i też działa bez problemu. Zresztą nie ma co się powtarzać, bo zostało już to powiedziane/napisane. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Z takiego założenie też wyszedłem. Od prywaciarza auta już nie chcę, na komisy nie mam sił psychicznych, a przez doświadczenie służbowe z kupnem i serwisowaniem samochodów zarówno nowych jaki i 3-4 letnich poleasingowych zdecydowałem że najbezpieczniej jest iść w właśnie takie auto. Wczoraj carverticala wykupiłem, przebieg się potwierdził, dziwnych dłuższych przestojów w nim nie było, dzisiaj na miejscu potwierdziło się że to fajne, poczciwe toczydełko bez trytytki i wkręta do rigipsu, z bardzo zadbanym środkiem. Silnik suchy jak pieprz, do umycia z soli, z wydechu ładnie zalatuje adblue więc ekologia na swoim miejscu. Po Outlanderze nic mnie nie zaskoczy -
Przez Kosh777 · Opublikowano
Oj tam 10 modów, ja to miałem zainstalowane chyba ponad 200 jak tą grę kończyłem Kończyłem, kończyłem i skończyć nie mogłem, bo zawsze było coś ciekawszego tam do zrobienia niż wysadzanie Instytutu -
Przez divton · Opublikowano
Dla przypomnienia straty koalicji podczas operacji Pustynna Burza przed atakiem lądowym (od AI więc zapewne z błędami): -
Przez Kosh777 · Opublikowano
Control to gra którą naprawdę lubię, wolałbym bezpośrednią kontynuację. To mi średnio wygląda, ale kto wie...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi