Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Szkoły też są złe? DONALT TRUMP, DONALD TRUMP -
Przez ibizpl · Opublikowano
@GordonLameman widzę nam się zaciął na jednym zdaniu od kilku stron trzeba mu reset wcisnąć. -
Przez Jaycob · Opublikowano
To niedobrze. Ja w jedynce unikałem walki, jak tylko mogłem, wolałem budować autostrady i tyrolki. Czy to na pewno plus? -
Przez SuLac0 · Opublikowano
trudno aby mialy probem, jak maja obowiazkowe przeglady kazdego roku i sam uklad hamulcowy jest uzywany znacznie czesciej niz w przypadku Tesli. -
Przez Mar_s · Opublikowano
No faktycznie, kultura wypowiedzi na "silniczkowym" poziomie na pełnej. Ale ja nadal oczekuję na wyjaśnienie co miałeś na myśli pisząc to, chodzi mi o pierwszą część, bo drugiej zaprzecza już cytat powyżej. Po pierwsze zarzut stronniczości, po drugie ci "inteligentni inaczej" to są wszyscy którzy mają odmienne poglądy, i kto jeszcze? Kto kogo broni? Czyli moderacja też składa się z "inteligentnych inaczej" którzy bronią "swoich"? Więc oczekuję wyjaśnienia, z przykładami gdzie ta stronniczość i obrona "swojaków" wystąpiła, znajdź minimum trzy. Oczywiście nie liczą się wypowiedzi na rynsztokowym poziomie, bo jak widać powyżej sam takie zamieszczasz, i jeżeli przechodzi "przekaz dla debili" w Twoim wykonaniu to oczekuję czegoś znacznie bardziej "po bandzie". Jak nie znajdziesz to uznam że obraziłeś administrację forum bezpodstawnym oskarżeniem, myślę że za coś takiego 90 dni poza forum będzie w sam raz. Więc do roboty, szukaj.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi